Skip to content
Home > ABN AMRO gold card: 365 dagen per jaar bescherming op alle aankopen

ABN AMRO gold card: 365 dagen per jaar bescherming op alle aankopen

Op zoek naar een kredietlijn die meer zekerheid biedt voor uw aankopen en de betaling vergemakkelijkt? Overweeg dan de ABN AMRO Gold Card.

Anúncios

Bent u op zoek naar een kredietlijn die meer zekerheid biedt voor uw aankopen en die het betalen gemakkelijker maakt?Wellicht is de ABN AMRO Gold Card de juiste keuze voor u. De ABN AMRO goldcard biedt niet alleen alle voordelen van een kredietlijn, maar biedt ook een verzekering die zich onderscheidt van de rest.

Kosten

De ABN AMRO Gold Card kost u € 3,90 per maand. Dit is ongeveer de prijs van een kopje koffie.Dit betekent dat u met de ABN AMRO Gold Card op de lange termijn veel geld kunt besparen. Je krijgt ook gratis een Walter Wallet-houder cadeau. Deze kaarthouder helpt je bij het organiseren van je kaarten en is zowel stijlvol als praktisch.

Anúncios

Verzekeringspolis

Bij de ABN AMRO Gold Card hoort een verzekering die een breed scala aan situaties dekt. Deze verzekeringspolis dekt u 365 dagen in plaats van de standaard 180 dagen aangeboden door rivalen.De volledige aankoopprijs van uw aankoop wordt terugbetaald als deze binnen de periode van 365 dagen verloren, gestolen of beschadigd is.

Anúncios

Als je aankoop tijdens je vakantie per ongeluk beschadigd of gestolen wordt, krijg je het volledige aankoopbedrag terug tot maximaal € 1.500,- per geval en € 3.000,- per kalenderjaar. Waarom is het zo belangrijk om gemoedsrust te hebben wanneer u online winkelt?

Online shoppen is populair geworden. Je shopt online vanuit je eigen huis. Ten tweede maakt online winkelen het mogelijk om vanuit elk deel van de wereld te winkelen. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw aankopen worden beschermd. De ABN AMRO Gold Card geeft u extra zekerheid en comfort, zodat u en uw gezin ontspannen en kunnen genieten van het plezier van online winkelen.

U hoeft geen genoegen te nemen met 180 dagen bescherming.Upgrade naar ABN AMRO Gold Card en geniet van 365 dagen dekking voor al uw aankopen. Leveringsgarantie: Uw geld wordt terugbetaald als de bestelling niet op tijd of onjuist is afgeleverd. Verzekering vluchtvertragingen: voor vertragingen van 4 uur of meer kunt u tot 140 EUR per persoon vergoed krijgen.Het is 8 uur voor chartervluchten.

Deze vergoeding dekt extra kosten. Dit kan een hotel of maaltijd zijn. Bagagevertragingsverzekering: U krijgt EUR 140 terug als uw bagage u niet binnen 4 uur bereikt.Er wordt een aanvullende vergoeding betaald als uw bagage niet binnen 48 uur aankomt Eigen risico huurautoverzekering: Huurt u uw auto met uw Gold Card, dan is het eigen risico EUR 500.Deze dekt schade die je niet hebt veroorzaakt.

Bijvoorbeeld diefstal of stormschade. Autorechtsbijstandverzekering: U kunt met uw Gold Card rechtsbijstand krijgen als uw auto betrokken raakt bij een aanrijding met een ander voertuig.Uw maximale dekking in Europa is 50.000 euro. De maximale dekking is 10.000 euro voor mensen buiten Europa.

Dingen die niet verzekerd zijn

Opzettelijk verlies of beschadiging. Verlies of diefstal van contant geld of waardepapieren. Kaarthouders zijn verantwoordelijk voor verlies of diefstal van goederen die niet met de kaart zijn gekocht. Ben je het zat om je zorgen te maken dat je aankoop 180 dagen niet gedekt is? De ABN AMRO Gold Card beschermt uw aankopen tot 365 dagen. Dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom deze kaart een must-have zou moeten zijn.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat dure items zoekraken voordat u ze gebruikt.Is het een nieuwe laptop of een camera? Het is gedekt voor een jaar! U plant een vakantie.Uw aankopen kunnen tijdens uw vakantie worden gestolen of beschadigd. Zolang u met de ABN AMRO Gold Card reist, weet u zeker dat uw aankopen veilig zijn.

Je kunt erop vertrouwen dat je 365 dagen dekking hebt voor je seizoenskleding of wintersportuitrusting. Het leven is onvoorspelbaar. Je weet nooit wanneer er zich een onverwachte gebeurtenis kan voordoen, zoals een natuurramp of een verhuizing.Met een dekking van 365 dagen kunt u er zeker van zijn dat al uw aankopen gedekt zijn.

Laten we eerlijk zijn, we willen allemaal het meeste waar voor ons geld.De dekkingsperiode van 365 dagen is duurder, maar biedt meer bescherming. U hoeft geen genoegen te nemen met 180 dagen bescherming.Upgrade naar ABN AMRO Gold Card en geniet van 365 dagen dekking voor uw aankopen. Profiteer van de extra veiligheid en voordelen van deze kaart door nu een aanvraag in te dienen

Wie kan solliciteren

ABN AMRO Gold Card is alleen beschikbaar voor personen die minimaal 18 jaar oud zijn en een vaste bron van inkomsten hebben.Aanvullende documentatie is vereist om het inkomen te bewijzen en een kopie van een geldig identiteitsbewijs te verstrekken.

Het verschil tussen Gold Card & Creditcard

De ABN AMRO Gold Card onderscheidt zich van standaard creditcards doordat er een verzekering bij zit.Hoewel een standaard creditcard enige bescherming kan bieden tegen aankopen, is de verzekering van de ABN AMRO Gold Card veel uitgebreider, heeft hogere vergoedingslimieten en dekt voor 365 dagen in plaats van de standaard 180 dagen.

Extra voordelen

ABN AMRO Gold Card biedt niet alleen een aanvullende verzekering, maar biedt ook veel voordelen.U krijgt kortingen bij geselecteerde retailers en exclusieve promoties en deals. U kunt de kaart ook gebruiken om contactloze transacties te doen, maar ook om online en telefonisch aankopen te doen.

ABN AMRO Gold Card biedt extra veiligheid en bescherming voor alle aankopen.Met de uitgebreide verzekering van de ABN AMRO gold card kunt u uw investering beschermen en profiteren van extra voordelen. ABN AMRO Gold Card biedt extra voordelen zoals aflevergarantie, bagagevertragingsverzekering, vluchtvertragingsverzekering, vluchtvertragingsverzekering;

autorechtsbijstandverzekering, autohuurverzekering met eigen risico en bagageverzekering. Deze kaart biedt extra zekerheid voor al uw reis- en aankoopbehoeften. U kunt zich vandaag nog aanmelden en genieten van de gemoedsrust die gepaard gaat met de wetenschap dat uw aankopen zijn beschermd.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *