Skip to content
Home > Bekijk de 10 voordelen van de ABN.AMRO studentenkaart

Bekijk de 10 voordelen van de ABN.AMRO studentenkaart

De ABN.AMRO creditcard staat tot uw beschikking voor de eerste stappen naar het onderwijs. Met eenvoudige, naadloze overgangen is geld geen probleem.

Anúncios

De eerste stap van een kind is niet gemakkelijk; hij is vol moeilijkheden. Hetzelfde geldt voor onderwijs, dat een kritieke stap is in de reis van het leven. Gemakkelijke en naadloze transacties maken is een van de uitdagingen waarmee studenten tijdens hun onderwijsreis worden geconfronteerd, zowel internationaal als binnenlands.

10 redenen en dingen die je kunt doen met een ABN.AMRO Studenten Creditcard

Verschillende opties zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten studenten. Verschillende soorten aankopen zijn mogelijk; gegarandeerde levering is mogelijk; langere wandelingen met vrienden zijn mogelijk; evenals gratis kaartwaarschuwingen. Dus bekijk het nu en plan je studentenreis om er het beste uit te halen.

Anúncios

Aankopen

Met een studentencreditcard kun je aankopen doen in de App Store en kaartjes kopen voor het evenement dat je bijwoont. De transactielimiet bedraagt maximaal duizend euro per maand, en aan het eind van elke maand krijg je een factuur voor de transacties die je in die maand hebt gedaan.

Anúncios

Verzekerde transacties

180 dagen bescherming tegen verlies, diefstal en schade Als u op studievakantie bent, is dit uitstekend nieuws omdat het betekent dat u financieel gedekt bent in het onwaarschijnlijke geval dat uw reis of vracht vertraging oploopt.

Dienstverlening

Het is mogelijk dat een door u besteld product niet op tijd naar u wordt verzonden. In het geval dat dit gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat u geen betalingen hoeft te doen. Boodschappen kopen is iets wat veel studenten regelmatig doen. Als je buiten de campus woont, is je eigen maaltijden maken niet alleen de voordeligste optie, maar vaak ook de gezondere keuze in vergelijking met eten in de eetzaal of bij een snackbar.

Wanneer je je studentencreditcard gebruikt bij de kassa van de supermarkt; kan het proces van afrekenen net zo eenvoudig zijn als het swipen (of tikken) van je kaart. Door een maandelijks voedselbudget op te stellen en je daaraan te houden, voorkom je dat je veel geld uitgeeft dat je niet nodig hebt en zorg je ervoor dat je niet over je limiet gaat.

Tekstboeken en leermiddelen

Je docenten laten je aan het begin van elk semester weten welke studieboeken en andere hulpmiddelen je voor elk van je vakken nodig hebt. De boeken zelf kosten meestal honderden dollars. De aanschaf van aanvullende materialen voor je klas kan leiden tot een verhoging van de kosten. Misschien wil je je studentencreditcard gebruiken om dingen bij de campusboekhandel te kopen in plaats van veel contant geld mee te nemen, zodat je ruimte in je portemonnee hebt voor andere dingen die je nodig hebt.

Vervoer en onderhoud

Bij reisaankopen blijft je studentencreditcard de beste betaaloptie. Ten eerste geven de meeste hotelketens en autoverhuurbedrijven de voorkeur aan betaling met een creditcard, waarbij sommige bedrijven de mogelijkheid om contant of met pin te betalen ronduit weigeren of bemoeilijken.

En als het om huurauto’s gaat, moet je graag betalen met je studentencreditcard, die wordt geleverd met een gratis verzekering tegen schade. Ten tweede, de beloningen die u kunt verdienen op reisaankopen zijn over het algemeen hoger dan elke andere uitgavencategorie. De kaart biedt bonuspunten op je reisuitgaven, die kunnen fungeren als een effectieve korting op elke aankoop die je doet.

Tot slot bieden uw studentenkredietkaarten bescherming als uw reis wordt geannuleerd of vertraagd, of als uw bagage niet binnen een redelijke termijn op uw bestemming aankomt. Een gratis reis- en bagagevertragingsverzekering is een gangbaar extraatje op je creditcard, dat het leven als student een stuk gemakkelijker kan maken als je reis wordt geannuleerd of vertraagd, of als je bagage onderweg zoekraakt.

ABN.AMRO: Logies en accommodaties

Als je deelneemt aan clubs of groepen op de campus, is de kans groot dat je op enig moment in je studententijd naar een verre locatie moet reizen en daar moet overnachten. In de meeste hotels moeten klanten een creditcard of betaalkaart gebruiken om een kamer te boeken. Ook moeten bezoekers een creditcard meenemen voor het geval ze tijdens hun verblijf voor iets onverwachts moeten betalen.

Kook gas

Veel studenten doen regelmatig of maandelijks gasaankopen. Gas kopen met je studentenkaart is niet alleen handiger, maar het geeft je ook waardevolle ervaring in het verantwoord omgaan met krediet. Aan het eind van elke maand heb je de mogelijkheid om de resterende schuld in één keer af te lossen.

Kaartwaarschuwingen

De gratis kaartmeldingen zijn een ander voordeel; zo kun je je uitgaven en transacties beter beheren. Wanneer je een grote transactie doet met je Studenten Creditcard of wanneer het tijd is om je abonnement te verlengen, krijg je een sms of e-mail.

ABN.AMRO: Online aankopen

Wanneer u online aankopen doet, hebt u vaak te maken met verkopers en handelaren waarmee u niet zo vertrouwd bent. De terugboekingsbescherming die creditcards bieden, maakt het de moeite waard; daarom is het gebruik van een creditcard om online aankopen te doen de beste manier om uzelf te beschermen tegen oneerlijke verkopers die hun woord niet nakomen.

Maar daar blijft het niet bij. Uw studentencreditcards hebben ook een functie die bekend staat als “retourbescherming”, waarmee u een claim kunt indienen als een verkoper weigert uw verzoek om een product terug te sturen in ruil voor terugbetaling van de oorspronkelijke aankoopprijs te honoreren.

De periode die u hebt om een artikel dat u hebt gekocht terug te sturen, kan met de retourbescherming succesvol worden verlengd. Als u een artikel dus niet binnen de door een handelaar gestelde termijn, bijvoorbeeld 10 dagen, kunt terugsturen, kunt u een claim indienen om tot 250 euro terugbetaald te krijgen.

Conclusie over ABN.AMRO

Heb je al voorbereidingen getroffen voor je nieuwe leven als student? Als je een student bent die in het buitenland studeert, is de ABN.AMRO studentenkredietkaart iets wat je vanwege het belang ervan als eerste moet verkrijgen. Met je creditcard kun je goede geldgewoonten aanleren en hem goed gebruiken.

Maar om er tijdens je studie effectief gebruik van te maken, is het essentieel dat je goed weet hoe de kaart werkt. Wanneer je je studentencreditcard voor het eerst gaat gebruiken, is het een goed idee om je te beperken tot aankopen van elementaire maar noodzakelijke zaken, zoals boodschappen en benzine; zo voorkom je dat je over je budget heen gaat.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *