Skip to content
Home > Is de American Express Gold Gift Card de beste kaart?

Is de American Express Gold Gift Card de beste kaart?

Niet iedereen houdt ervan om dingen te kopen en hun gegevens te zien verschijnen. Als u anoniem wilt winkelen, koop dan een AMEX Gold.

Anúncios

AMEX Gold-kaart Cadeaukaart

Amex Gold-kaart American Express is een van de grootste financiële dienstverleners multinationals in Amerika. Ze bieden verschillende soorten betaalkaarten, waaronder debet-, krediet-, prepaid- en cadeaukaarten, die allemaal worden geaccepteerd in lokale en online winkels in heel Amerika. AMEX Gold Gift card is een soort American Express gift card.

Let wel, American Express heeft ook de AMEX Gold card die heel anders is dan de AMEX gold gift card. AMEX Gold-kaart is een van de edelmetalen cadeaubonnen uitgegeven door American Express, en het heeft een betaalbare jaarlijkse vergoeding van $ 250 in vergelijking met de maar liefst $ 550 van de Platinum-cadeaubon.

Anúncios

AMEX Gold-kaart wordt geleverd met verschillende voordelen en gebruikskeuzes. Ze zijn gericht op frequente verzending met lage kosten en hoge functionaliteit. Dus als u gek bent op uit eten gaan, vaak winkelen en regelmatig uw dagelijkse uitgaven doet, dan is een Amex Gold-kaart perfect voor u.

Anúncios

U hoeft niet altijd het volledige saldo maandelijks af te betalen, zoals bij het gebruik van de AMEX Platinum-kaart. AanFoodies en reizigers kunnen het heel goed doen met de Amex Gold -kaart en de bonusbeloningen die het biedt op dineren, vluchten en aankopen van supermarkten;

naast een verhoogd welkomstbonusaanbieding van 60.000 punten nadat u in uw eerste 6 maanden minstens $ 4.000 hebt uitgegeven van kaartlidmaatschap. Er is een jaarlijkse vergoeding van $ 250, maar tot $ 120 aan jaarlijkse eetkredieten ** en tot $ 120 in Uber Cash Credits ** per kalenderjaar kan de meeste kosten compenseren.

Is de American Express Gold Card de beste kaart voor u?

De American Express® Gold Card ontving de afgelopen jaren een make -over met de toevoeging van nieuwe statementcredits en de terugkeer van het stijlvolle Rose Gold -kaartontwerp, maar er zijn tal van andere redenen waarom het op uw radar zou moeten staan. Om te beginnen biedt de Amex Gold -kaart momenteel zijn hoogste bonusaanbieding van het publiek ooit:

60.000 punten nadat u minimaal $ 4.000 uitgeeft in uw eerste 6 maanden van kaartlidmaatschap. Het vorige aanbod was voor slechts 35.000 punten nadat hij hetzelfde had ontmoet de andere kant zijn AMEX Gold-cadeaubonnen prepaid-creditcards die overal kunnen worden gebruikt waar American Express wordt geaccepteerd.

Ze zijn ook erg goed voor mensen die periodieke betalingen willen doen en contant geld voor verschillende doeleinden op verschillende rekeningen willen bewaren. Amex Gold-cadeaubonnen brengen geen kosten met zich mee, van onderhoud tot saldocontrole en inactiviteitskosten.

Het gaat allemaal zonder extra kosten Cadeaus geven Het kiezen van cadeaus voor verschillende gelegenheden en mensen kan tijdrovend en hersendrainend blijken te zijn, vooral als u niet bekend bent met de ontvanger van het cadeau. Meestal heeft het geven van geschenken te maken met de attentheid en tijdigheid achter het gegeven geschenk.

Sommige mensen houden van hun cadeaus in een specifieke kleur, sommigen geven de voorkeur aan zakelijk boven casual, je kunt echt nooit de voorkeur van mensen bepalen wanneer je ze een cadeau probeert te kopen. Een gemakkelijke uitweg is om ze een cadeaubon te geven waarop alles staat.

Als je een vriend een schoen wilt geven, is een AMEX-cadeaubon met het vereiste bedrag perfect voor die persoon. Regelmatige aankoopanonimiteit Niet iedereen houdt ervan om dingen te kopen en overal hun gegevens te zien verschijnen. Als u anoniem dingen wilt kopen, kunt u proberen een AMEX Gold-cadeaubon te kopen.

Het is niet aangewezen als betaalrekening of iemands identiteit in het bijzonder. U koopt er vrijwel gewoon een, laat hem activeren en begint te gebruiken, er is niet zoveel papierwerk nodig als bij het aanvragen van een gewone creditcard English Dutch American Express® Gift Cards and Business Gift Cards can be used virtually anywhere American Express is accepted in the US.

Your Gift Card may be declined if there aren’t enough available funds to cover the amount of your purchase or a pre-authorization request. Some types of businesses request a pre-authorization for a dollar amount that may be higher than your actual purchase.

For example: Gas stations may pre-program the pump to pre-authorize a fixed dollar amount, so we recommend that you pay inside the station. Tip oriented businesses such as restaurants, spas or hair salons may add a fixed percentage (i.e. 20%) to the bill meant to cover a tip.

To avoid this, you may request the business to authorize a specific dollar amount. If a business pre-authorizes for an amount greater than the actual purchase, the available balance of your Gift Card will be temporarily decreased by this amount until the actual transaction posts, typically until the eighth day after your purchase.

Only the final amount of the purchase will ultimately be deducted from your Gift Card. We recommend that you keep track of your available balance to avoid declines. American Express® Gift Cards en Business Gift Cards kunnen vrijwel overal worden gebruikt waar American Express in de VS wordt geaccepteerd.

Je Cadeaukaart kan worden geweigerd als er niet genoeg geld beschikbaar is om het bedrag van je aankoop of een pre-autorisatieverzoek te dekken. Sommige soorten bedrijven vragen een pre-autorisatie voor een bedrag in dollars dat hoger kan zijn dan uw daadwerkelijke aankoop.

Bijvoorbeeld

Benzinestations kunnen de pomp voorprogrammeren om vooraf een vast bedrag in dollars te autoriseren, dus we raden u aan om in het station te betalen. Op fooien gerichte bedrijven zoals restaurants, spa’s of kapsalons mogen een vast percentage (d.w.z. 20%) aan de rekening toevoegen om een fooi te dekken.

Om dit te voorkomen, kunt u het bedrijf vragen om een bepaald bedrag in dollars te autoriseren. Als een bedrijf een pre-autorisatie uitvoert voor een bedrag dat hoger is dan de daadwerkelijke aankoop, wordt het beschikbare saldo van uw Gift Card tijdelijk met dit bedrag verlaagd totdat de daadwerkelijke transactie wordt geboekt, meestal tot de achtste dag na uw aankoop.

Alleen het definitieve bedrag van de aankoop wordt uiteindelijk van uw Gift Card afgeschreven. We raden u aan uw beschikbare saldo bij te houden om weigeringen te voorkomen. AMEX Gold Gift card is een soort American Express gift card. Let wel, American Express heeft ook de AMEX Gold card die heel anders is dan de AMEX gold gift card.

*U wordt doorgestuurd naar een andere website

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *