Skip to content
Home > American Express Green Card-lidmaatschapsbeloningen

American Express Green Card-lidmaatschapsbeloningen

Verdien één Membership Rewards-punt voor elke dollar aan in aanmerking komende American Express® Green Card-aankopen. Meer weten.

Anúncios

Lang voor de American Express® Gold Card of de Platinum Card® was er groen. Al meer dan een halve eeuw is de American Express Green Card de kaart waar praktische reizigers nooit zonder naar huis gaan. En met een goede reden: Green from Amex biedt essentiële beloningen en voordelen voor degenen die genieten van ervaringen buitenshuis –

of ze nu met vrienden reizen, nieuwe restaurants uitproberen of een ontspannend weekendje weg gaan om er even tussenuit te zijn. In de afgelopen jaren konden potentiële Green from Amex-kaartleden de kaart aanvragen via verschillende gelieerde ondernemingen. Maar op dit moment is de Card exclusief verkrijgbaar bij Amex. Lees verder voor een overzicht van de voordelen en hoe u zich kunt aanmelden.

Anúncios

Voorwaarden zijn van toepassing op alle onderstaande aanbiedingen en voordelen en alle aanbiedingen kunnen worden gewijzigd. Hoe u Membership Rewards®-punten kunt verdienen met de American Express Green Card Green van Amex kan kaartleden helpen hun punten te maximaliseren met verschillende praktische puntenvermenigvuldigers:

Anúncios

3X punten per dollar bij restaurants over de hele wereld, inclusief afhalen of bezorgen. 3X punten op doorvoer wereldwijd, van taxi’s en treinen tot tolwegen en meer. 3X punten op reisaankopen, inclusief vliegtickets, autoverhuur, hotels en woningaandelen. Kaartleden krijgen ook 1X punten op alle andere in aanmerking komende aankopen.

Groen aanbod

Groene kaart welkomstaanbieding voor nieuwe kaartleden. Naast puntenvermenigvuldigers kunnen nieuwe kaartleden 40.000 Membership. Rewards-punten verdienen nadat ze $ 2.000 aan in aanmerking komende aankopen op de kaart hebben uitgegeven binnen hun eerste zes maanden van kaartlidmaatschap. Dat kan maar liefst $ 400 waard zijn als u bijvoorbeeld Pay with Points gebruikt om een in aanmerking komende vlucht te boeken via American Express Travel. Voor meer informatie over Membership Rewards-punten en hoe u deze kunt inwisselen, gaat u naar.

Hoeveel zijn American Express Membership Rewards®-punten waard?

Express® Card-leden hebben exclusieve toegang tot algemene publiekstickets voor het gespecificeerde verkoopvenster. Betaal eenvoudig met uw American Express® Card. Tickets zijn onderworpen aan de regels, voorwaarden en tarieven die zijn vastgesteld door de ticketverkoper, promotor en/of locatie, indien van toepassing.

Het aanbod wordt beheerd door de ticketverkoper, is afhankelijk van beschikbaarheid en kan op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken. Niet alle stoelen zijn beschikbaar en er kunnen black-outdata van toepassing zijn. Alle verkopen definitief. Geen geld terug. Geen uitwisselingen. Ga voor meer informatie naar americanexpress.com/entertainment.

American Express-ervaringen

Aanbieding geldig in geselecteerde steden. Gedurende de aangegeven verkoopperiode zijn tickets exclusief verkrijgbaar voor alle American Express® Card Members. Tickets moeten worden gekocht met een American Express Card. Standaard servicekosten zijn van toepassing. Aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Niet alle stoelen zijn beschikbaar en er gelden black-outdata. Alle verkopen definitief. Geen geld terug. Geen uitwisselingen. Het aanbod kan te allen tijde naar eigen goeddunken van American Express worden gewijzigd of ingetrokken. Sommige evenementen zijn mogelijk niet toegankelijk voorkaartleden met een handicap. Ga voor meer informatie naar americanexpress.com/entertainment.

American Express Green Card-lidmaatschapsbeloningen

U verdient één Membership Rewards®-punt voor elke dollar aan in aanmerking komende aankopen die in elke factureringsperiode in rekening worden gebracht op de American Express® Green Card. Reizen: Verdien 2 extra punten (voor een totaal van 3 punten) voor elke dollar die wordt gefactureerd voor in aanmerking komende reisaankopen, waaronder vliegtickets, hotels, cruises, rondleidingen, autoverhuur, campings, reisaankopen op reiswebsites van derden en reisaankopen op amextravel.com.

U verdient geen extra punten voor de aankoop van timeshare-eigendommen. Transit: verdien 2 extra punten (voor een totaal van 3 punten) voor elke dollar die in rekening wordt gebracht voor in aanmerking komende transitaankopen, waaronder treinen, taxi’s, carpools, veerboten, tolgelden, parkeerplaatsen, bussen en metro’s. Restaurants: u verdient 2 extra punten (voor een totaal van 3 punten) voor elke dollar die u in restaurants uitgeeft.

U mag geen extra punten verdienen voor aankopen die zijn gedaan in een restaurant in een ander etablissement (bijvoorbeeld een restaurant in een hotel, casino of evenementenlocatie) of voor aankopen die zijn gedaan via voedselbezorgdiensten van derden buiten de VS.

een restaurant in een hotel kan worden herkend als een aankoop in een hotel, niet als een restaurant. U verdient ook GEEN extra punten voor aankopen in bars, nachtclubs, cafetaria’s en gemakswinkels. In aanmerking komende aankopen zijn aankopen voor goederen en diensten minus retourzendingen en andere tegoeden.

In aanmerking komende aankopen omvatten GEEN vergoedingen of rentelasten, contante voorschotten, persoonlijke betalingen, aankopen van cadeaubonnen, aankopen van reischeques, aankopen of herladen van prepaidkaarten of aankopen van andere contante equivalenten. Er zijn aanvullende voorwaarden en beperkingen van toepassing.

Zie membershiprewards.com/terms voor de voorwaarden van het Membership Rewards-programma. Verkopers krijgen codes toegewezen op basis van wat ze voornamelijk verkopen. We groeperen bepaalde handelaarscodes in categorieën die in aanmerking komen voor extra punten. Een aankoop bij een handelaar levert geen extra punten op als de code van de handelaar niet is opgenomen in een extra puntencategorie.

Mogelijk ontvangt u geen extra punten als we onjuiste informatie ontvangen of als we uw aankoop anderszins niet kunnen identificeren als in aanmerking komend voor een extra puntencategorie. U kunt bijvoorbeeld geen extra punten ontvangen wanneer: een handelaar een derde partij gebruikt om zijn producten of diensten te verkopen;

of een handelaar gebruikt een derde partij om uw transactie bij ons te verwerken of in te dienen (bijv. met behulp van mobiele of draadloze kaartlezers); of u kiest ervoor om een aankoop te doen met een betaalrekening van derden of een aankoop te doen met een mobiele of digitale portemonnee. De American Express®-app en app-functies zijn alleen beschikbaar voor in aanmerking komende Card-accounts in de Verenigde Staten.

Prepaidkaarten van American Express® en kaarten die zijn uitgegeven door niet-American Express-uitgevers komen niet in aanmerking. Om in te loggen, moeten kaarthouders een gebruikersnaam en wachtwoord van American Express hebben of deze in de app aanmaken. Alleen iOS en Android. Zie app store-vermeldingen voor informatie over het besturingssysteem.

Amex biedtMet tickets in de voorverkoop kunnen American Express-kaarthouders kaartjes kopen voor een verscheidenheid aan evenementen voordat ze in de verkoop gaan voor het grote publiek. Voor voorkeurszitplaatsen reserveren locaties bepaalde stoelen exclusief voor creditcardklanten van American Express. Beide soorten American Express-ticketopties zijn van toepassing op alle Amex-creditcards.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *