Skip to content
Home > Blue Cash Everyday Card van American Express: Nu met nog meer voordelen

Blue Cash Everyday Card van American Express: Nu met nog meer voordelen

Zie waar American Express-ervaringen u kunnen brengen. Bekijk de voordelen van Blue Cash Everyday Card van American Express.

Anúncios

Cashback wordt verdiend als een percentage van elke aankoop die u met de kaart doet. Alle aankopen verdienen ten minste 1% cashback en aankopen in de bonuscategorie verdienen meer, tot 3%, afhankelijk van de categorie. Cashback wordt op uw rekening gestort nadat uw afschrift elke maand is afgesloten en uw rekening is betaald. De cashback kan dan worden ingewisseld voor een afschrifttegoed, cadeaubonnen of merchandise.

Er is een minimum inwisselbedrag van $ 25 en u moet extra cash-back inwisselen in stappen van $ 25. Wanneer u het totaal van uw dagelijkse aankopen zoals boodschappen, benzine en online aankopen optelt, kan het verrassend zijn om te zien hoeveel u dagelijkse uitgaven. Het is zelfs mogelijk dat dagelijkse uitgaven onlangs een groot deel van uw totale aankopen uitmaken.

Anúncios

Als je met je hoofd “ja” knikt omdat je veel dagelijkse aankopen doet in die algemene categorieën, dan ben je precies de persoon die we in gedachten hadden voor ons artikel van vandaag. Beloningen verdienen voor elke aankoop die u al doet, kan de gemakkelijkste manier zijn om beloningen te verdienen. Het kan ook een slimme economische beslissing zijn, vooral wanneer u een beloningskaart kiest die geen jaarlijkse vergoeding in rekening brengt.

Anúncios

Het kan ook verstandig zijn om een kaart te kiezen die beloningen oplevert in de vorm van cashback, de meest liquide van alle beloningen. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze beoordeling vandaag te richten op de vele voordelen die u zult vinden op de Blue Cash Everyday® Card van American Express.

Amex Blue Cash Everyday-kaartoverzicht

We zullen snel ingaan op de details van alle voordelen die bij de Amex Blue Cash Everyday-kaart horen, maar laten we beginnen met een momentopname van het kernkaartaanbod en een link voor meer informatie over eventuele vergoedingen, rentetarieven en voorwaarden die van toepassing zijn.

Flying Blue is een geweldig frequent flyer-programma omdat u hiermee miles kunt verdienen (en ook kunt uitgeven) bij veel partnerluchtvaartmaatschappijen: XP en in aanmerking komende miles kunnen worden verdiend bij alle 20 luchtvaartmaatschappijen van de SkyTeam Alliance, die allemaal graag hoog vliegen reputatie voor kwaliteitsservice.

Miles kunnen worden gekocht in stappen van 2.000 mijl en de standaardprijs voor elke Flying Blue-mile is ongeveer 2,89 cent per stuk Kennisgeving voor alle klanten. Dit restitutiebeleid is alleen van toepassing op vergoedingen die door ons zijn geïnd voor diensten die een vliegende blauwe kaart leveren. Dit beleid is niet van toepassing op visumkosten die worden betaald voor uw visumaanvraag voor het land dat u aanvraagt.

Alle restituties worden beheerst door de wetten van het lokale land waar de services worden verleend. De visumleges en legalisatiekosten zijn onderworpen aan het restitutiebeleid van het betreffende land waarvoor u een aanvraag indient. Het is belangrijk dat u dit restitutiebeleid zorgvuldig leest. U dient uzelf vertrouwd te maken met de voorwaarden van dit restitutiebeleid voordat u goederen of diensten van een blauwe kaart koopt

Interpretatie

Tenzij anders gedefinieerd, hebben gedefinieerde termen in dit Restitutiebeleid de betekenis die er eerder in deze Algemene voorwaarden aan is gegeven. “Aanvraag”: betekent een formulier dat moet worden ingevuld door een visumklant of door U (indien van toepassing) om de levering van Diensten aan te vragen.

“Servicekosten”: betekent de kosten die u moet betalen voor de aangekochte Services in overeenstemming met de Servicevoorwaarden. “Issuing Bank”: verwijst naar de bank die de kaart aan u als kaarthouder heeft uitgegeven. “Geschiktheidscriteria voor terugbetaling”: verwijst naar de criteria die in de onderstaande sectie worden beschreven.

“Terugbetalingsverzoekformulier”: betekent een formulier met gevraagde informatie om een terugbetaling te initiëren dat hier kan worden ingevuld of kan worden verkregen bij een Visa Application Centre. “Optionele diensten”: betekent alle diensten met toegevoegde waarde/aanvullende diensten/Premiumdiensten die door ons op onze website worden beschreven en aangeboden.

“Servicevoorwaarden”: betekent de voorwaarden voor het gebruik van het betalingsportaal en de levering van de Services die door VFS Global aan hun klanten worden aangeboden. “Chargeback”: betekent dat een visumklant of u (indien van toepassing) die het online betalingsportaal gebruikt een klacht indient bij de bank van zijn/haar kaartuitgever dat een transactie wordt betwist en/of frauduleus is.

“Transactiekosten”: alle kosten die door een bank of financiële instelling worden geheven bij het verwerken van een geldig verzoek om terugbetaling aan u of een visumklant (indien van toepassing), die van geval tot geval kunnen verschillen. “Ons”: betekent Vfsc of een partij die handelt volgens onze impliciete instructies (waarbij “onze” dienovereenkomstig wordt geïnterpreteerd).

Algemene restitutievoorwaarden

Dit restitutiebeleid kan door ons worden gewijzigd en in het geval van wijzigingen zullen wij een passende aankondiging op de website plaatsen. De wijzigingen zijn van toepassing nadat Wij u hiervan op de hoogte hebben gesteld. Als u het herziene beleid niet wilt accepteren, dient u de Services niet langer te gebruiken. De visumkosten, legalisatiekosten, en optionele servicekosten worden alleen terugbetaald als u voor een dienst hebt betaald.

U kunt een terugbetaling aanvragen in overeenstemming met de criteria om in aanmerking te komen voor terugbetaling. Alle teveel betaalde bedragen voor visumleges, legalisatiekosten, visumservicekosten en optionele diensten worden volledig terugbetaald aan de klanten en er is geen uitzondering op dergelijke restituties. In het geval dat blu u de onjuiste visumkosten in rekening heeft gebracht, die lager zijn dan het werkelijk in rekening te brengen bedrag,

dan is flyi verantwoordelijk om de juiste visumkosten/legalisatiekosten over te maken aan de bevoegde diplomatieke of consulai. In het geval dat flying u te veel heeft aangerekend voor de visumkosten/legalisatiekosten, dan wordt een dergelijk teveel aan kosten naar behoren terugbetaald. Al het bovenstaande maakt deel uit van de gebruiksvoorwaarden van de service en zal voor u beschikbaar zijn om te bevestigen op het moment dat u voor deze services betaalt.

Visakosten en legalisatiekosten

Over het algemeen worden de kaartkosten en legalisatiekosten niet terugbetaald en zijn ze onderworpen aan het terugbetalingsbeleid van het land waarvoor u een aanvraag indient. En toepasselijke lokale wetten die dergelijke vergoedingen regelen in het lokale land waar de dienst aan u wordt geleverd.

In het geval dat u de onjuiste visumleges of legalisatiekosten heeft betaald, krijgt de klant de mogelijkheid om te annuleren en om terugbetaling van de verkeerd betaalde vergoeding te vragen en de juiste vergoeding te betalen. De verwerkingstijden voor visumaanvragen zijn slechts schattingen. De verwerkingstijden voor visumaanvragen zijn slechts schattingen. Visa application processing times are estimates only.

Servicekosten en optionele servicekosten

Restituties van servicekosten worden alleen in overweging genomen als u volledig voldoet aan de criteria om in aanmerking te komen voor restitutie. Als u (of de relevante visumklant, indien van toepassing) niet voldoet aan een van de geschiktheidscriteria voor restitutie, hebben wij het recht om naar eigen goeddunken het verzoek af te wijzen.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *