Skip to content
Home > De Centurion Card van American Express: Ontmoeten

De Centurion Card van American Express: Ontmoeten

Overweegt u een nieuwe creditcard aan te schaffen? Hier zijn de redenen om te kiezen voor de Centurion Card van American Express.

Anúncios

De term ‘zwarte kaart’ symboliseert een ultra-exclusieve high-end creditcard, waarnaar in de popcultuur wordt verwezen als het ultieme statussymbool door hiphopsterren, in films en boeken. In de VS is een zwarte kaart meestal synoniem met de Centurion Card van American Express, een kaart die zo exclusief is dat u moet worden uitgenodigd om een aanvraag in te dienen.

Hoe krijg ik een zwarte kaart?

Als je wilt weten hoe je goedgekeurd kunt worden voor een Amex Centurion-kaart, ga dan in de rij staan. American Express heeft nooit de minimale combinatie van vermogenssaldo en bestedingspatroon openbaar gemaakt die nodig is om een uitnodiging voor zijn Black Card Club te scoren, alleen dat eigendom van The Platinum Card® van American Express een voorbode is.

Anúncios

Anekdotische rapporten zeggen dat alleen de grootste geldschieters die routinematig meer dan $ 250.000 of meer per jaar uitgeven, samen met andere vermogenscriteria die niet door Amex zijn bevestigd, zullen worden uitgenodigd om te solliciteren. Als u denkt dat uw bankrekening en Platinum Amex-uitgaven bij de rekening passen, kunt u naar de Amex Centurion-website gaan en onderaan de pagina klikken op waar staat:

Anúncios

“Geïnteresseerd in Centurion®-lidmaatschap? Klik hier.” Dat brengt u naar een pagina waar u uw voornaam, achternaam, laatste vier cijfers van uw Platinum Amex en de viercijferige beveiligingskaart op de kaart invult. De pagina maakt duidelijk dat het invullen van uw verzoek Amex op geen enkele manier verplicht u uit te nodigen om uw eigen zwarte kaart aan te vragen.

Is een zwarte kaart het waard?

Volgens de Centurion-kaartlidovereenkomst wordt de kaart geleverd met een instapvergoeding van $ 10.000 en een jaarlijkse vergoeding van $ 5.000. Is het de eigendomskosten waard? Dat is hetzelfde als vragen of een Bugatti het waard is voor weekenduitstapjes.

Hoewel de Amex Black-kaart duizenden dollars aan voordelen biedt, zou kunnen worden gezegd dat de kaart meer een statussymbool is dan de beste manier om een aankoop te doen. Voor degenen die een premie hechten aan het bezit van een symbool van rijkdom, is de zwarte kaart ongeëvenaard.

Zijn er andere zwarte kaarten?

Ja, maar het cachet in de VS is niet hetzelfde. Er zijn andere kaarten die zichzelf op de markt brengen als luxe zwarte kaarten, met name de Mastercard® Black Card™* die wordt geleverd met een jaarlijkse vergoeding van $ 495 ($ 195 voor elke geautoriseerde gebruiker die aan het account wordt toegevoegd) en enkele luxe voordelen zoals een speciale conciërge en toegang tot de lounge.

Maar er zijn een aantal andere kaarten die bieden wat de Mastercard Black Card doet voor dezelfde prijs of minder. En, zoals de meeste creditcards, kan iedereen de Mastercard Luxury Black Card aanvragen zonder op een uitnodiging te wachten, wat deze kaart veel minder prestige geeft dan de Centurion Black-kaart.

Er zijn ook verschillende andere kaarten die, hoewel ze zichzelf niet op de markt brengen als “zwarte kaarten”, donkergrijs zijn of zwarte tinten hebben die waarschijnlijk bedoeld zijn om ze er chiquer uit te laten zien, zoals de Chase Sapphire Reserve® en de Marriott Bonvoy Brilliant ® American Express®-kaart (voorwaarden van toepassing) om er maar een paar te noemen.

Buiten de VS zijn er een handvol andere zwarte kaarten met een even verheven status als de Amex Centurion Black Card. Deze omvatten de Dubai First Royale Mastercard, een zwarte kaart omrand met echt goud met een diamant van .325 karaat ingebed in het midden en de Coutts Silk Card, naar verluidt de meest exclusieve kaart van Engeland, die koningin Elizabeth II tot haar ultra-elite klantenkring rekende. .

Vind de beste creditcards voor 2023

Geen enkele creditcard is de beste optie voor elk gezin, elke aankoop of elk budget. We hebben de beste creditcards gekozen op een manier die is ontworpen om het meest nuttig te zijn voor de meest uiteenlopende lezers. Wanneer mensen naar een zwarte kaart verwijzen, bedoelen ze meestal de luxe American Express Centurion-kaart.

Vanwege de exclusiviteit van de kaart is het een symbool geworden van rijkdom en de mogelijkheid om zo ongeveer alles te kopen wat uw welvarende hartje begeert.chijnlijk bekend met de basissuite van creditcardbeloningen, inclusief airline miles en afschrifttegoeden. Die beloningen kunnen geweldig zijn voor klanten die er misbruik van maken, maar ze zijn beperkt door hun aard.

Zodra u de punten verzilvert, het afschrifttegoed toepast of de mijlen gebruikt, plukt u niet langer beloningen. Bovendien laden tal van kaarten met jaarlijkse kosten hun beloningen vooraf op, met forse aanmeldingsbonussen die het gemakkelijk maken om break-even te spelen in uw eerste jaar als kaarthouder, maar moeilijker om break-even te maken in de daaropvolgende jaren.

Er zijn echter tekenen dat het landschap met creditcardbeloningen aan het verschuiven is. Als aanvulling op eindige beloningen zoals mijlen en afschrifttegoeden, helpen beloningen die het hele jaar geldig zijn creditcardmaatschappijen om te concurreren voor consumenten met een hoog inkomen. Daarom gaan sommige high-end kaarten zoals de Mastercard® Black Card™ verder dan de gebruikelijke beloningen om 24/7 conciërgediensten aan te bieden.

Een creditcardconciërgeservice kan eigenaren van kleine bedrijven, startende oprichters en ondernemers helpen met alles van het boeken van zakenreizen tot het reserveren van restaurantreserveringen voor klantenlunches. Persoonlijke assistentie is een speciale service exclusief voor True BlackCard-klanten.

Onze toegewijde persoonlijke assistenten staan klaar om u te helpen op verschillende servicegebieden, waaronder hotel-/restaurantreserveringen, autoverhuur, boekingen van een luchthavengolfkar, boekingen van Mercedes-Benz Sprinter, Messenger-service, sms-herinnering, verhuizing, seniorenauto en meer, 24 uur per dag per dag 7 dagen per week.

Geïnteresseerd in het gebruik van onze persoonlijke assistentieservice

Masterkaart De American Express Black Card is een hoogwaardige, exclusieve laadpas die alleen op uitnodiging beschikbaar is voor particulieren. Consumenten kunnen in aanmerking komen voor de American Express Platinum Card op basis van hun kredietscore en inkomen. Blijf lezen om erachter te komen wat elke kaart biedt en hoe ze verschillen.

Als creditcardnetwerk vergemakkelijkt Mastercard transacties tussen kaartuitgevers en verkopers. Als u bijvoorbeeld een Mastercard-creditcard van Capital One heeft en u gebruikt die kaart om een aankoop te doen in een winkel, verwerkt Mastercard de transactie tussen Capital One en de winkel en treedt op als tussenpersoon om de communicatie tussen de bank en de winkel te.

Faciliteiten in de handel

Mastercard-creditcards worden uitgegeven door onafhankelijke banken, kredietverenigingen en middelgrote tot grote financiële instellingen. Deze omvatten grotere banken zoals Capital One en Citi, evenals kleinere geldschieters zoals Navy Federal Credit Union en Deserve. Creditcards van Mastercard zijn gemakkelijk te herkennen aan het Mastercard-logo van twee in elkaar grijpende rode en gele cirkels.

Wat is het verschil tussen Standard, Platinum World en World Elite Mastercards Mastercard-creditcards zijn er in verschillende niveaus, waarbij elk niveau verschillende voordelen biedt. Deze niveaus omvatten Standard, Platinum, World en World Elite. Voordelen kunnen variëren van voordelen zoals nul-aansprakelijkheidsbescherming tot 24/7 conciërgeservice en samengestelde aanbiedingen.

Hoewel hogere Mastercard-niveaus extra voordelen bieden, gaan ze vaak ook gepaard met hogere jaarlijkse kosten. Deze voordelen zijn meestal naar goeddunken van de kaartuitgever, dus u moet ervoor zorgen dat u contact opneemt met uw bank en de kleine lettertjes leest voordat u een beslissing neemt om een nieuwe creditcard te openen.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *