Skip to content
Home > De Flying Blue – American Express Entry Card: een perfecte aanvulling voor frequent flyers

De Flying Blue – American Express Entry Card: een perfecte aanvulling voor frequent flyers

Met Flying Blue - AMEX Entry Card kunnen vrienden en familie samen reizen en kunt u meer geld besparen op een awardvlucht.

Anúncios

Flying Blue Miles-instapkaartDeze miles kunnen worden gebruikt om reiskosten te betalen, zoals upgrades en vluchten met Air France, KLM en hun partnerluchtvaartmaatschappijen. Voor elke euro die wordt uitgegeven aan upgrades en vluchten, sparen kaarthouders 0,5 Flying Blue Miles.

Ontvang nu een welkomstbonus van 2.500 Miles! Wanneer u een Flying Blue – American Express Entry Card aanvraagt, ontvangt u een bonus van 2.500 Miles.U moet binnen de eerste drie maanden van uw kaartlidmaatschap EUR 1.000 besteden aan in aanmerking komende aankopen om in aanmerking te komen voor deze bonus.

Anúncios

Kosten & Miles

Voor de Flying Blue American Express Entry Card wordt een jaarlijkse vergoeding van EUR 36 in rekening gebracht.Het eerste jaar van het kaartlidmaatschap is vrijgesteld van deze vergoeding. Het is belangrijk om te onthouden dat voor aankopen buiten de eurozone 1,7% buitenlandse transactiekosten in rekening worden gebracht.

Anúncios

Met Flying Blue – American Express Entry Card kunt u miles sparen voor alle aankopen. Per bestede euro aan upgrades en vluchten kunt u 0,5 Miles verdienen.Deze mijlen kunnen worden gebruikt voor upgrades, toegang tot lounges en voor producten of diensten bij meer dan 100 partners. Flying Blue Miles zijn vereist om te vliegen, afhankelijk van de bestemming, serviceklasse en boekingstijd.

Hoe meer mijlen er nodig zijn voor een vlucht, hangt over het algemeen af ​​van de prijs van het ticket en hoe dicht de boeking bij vertrek is. Een enkeltje in economy class van Amsterdam naar Parijs is al verkrijgbaar voor slechts 5.000 mijl. Hoewel een business class ticket vanuit Amsterdam en New York u ongeveer 50.000 mijl kost, kan het gemakkelijk worden ingewisseld.

De Miles Calculator-tool van Flying Blue kan u helpen het exacte aantal miles te bepalen dat nodig is voor een bepaalde vlucht.Op basis van uw reisdata, bestemming en hoeveel mijlen u voor die vlucht moet inwisselen, krijgt u een schatting van het aantal benodigde mijlen.

Verzekering en bescherming

De Flying Blue American Express Entry Card omvat een aankoopverzekering, bescherming tegen fraude en een geld-terug-garantie. Deze kaart biedt extra bescherming en gemoedsrust voor kaarthouders. Aankoop verzekering. Wij dekken de kosten van vervanging of reparatie als uw aankoop binnen 90 dagen wordt gestolen, beschadigd of zoekgeraakt.

Fraudebescherming: uw kaart wordt geleverd met fraudebescherming. Dit beschermt u tegen verantwoordelijkheid voor ongeautoriseerde afschrijvingen op uw kaart. Geld-terug-garantie: Als je je aankoop binnen 90 dagen terugstuurt naar de winkel en ze zijn het niet met je eens, dan krijg je je aankoopbedrag terug tot € 50 per gebeurtenis of € 250 per twaalf maanden.U bent beschermd in geval van een geschil tussen u en een handelaar.

Voordelen en extra’s

Flying Blue is meer dan een frequent flyer-programma. Het is een manier voor u om uw reis aangenamer te maken.Als lid profiteer je van diverse voordelen zoals: U kunt Miles sparen op elke vlucht met Air France, KLM of Air France, evenals dagelijkse uitgaven zoals tanken, online winkelen en het kopen van vliegtickets;

U heeft de mogelijkheid om uw Miles te gebruiken om te betalen voor upgrades, vluchten en andere reisgerelateerde uitgaven bij Air France, KLM en hun partnerluchtvaartmaatschappijen. U kunt profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen op hotels en huurauto’s en andere reisgerelateerde uitgaven.

Je hebt de mogelijkheid om te upgraden naar Elite-status. Dit geeft u extra voordelen zoals priority check-in, extra bagagevrijdom en toegang tot luchthavenlounges. U kunt Miles delen met familie en vrienden via de ‘Share & Fly’-functie. Dit maakt het makkelijker om samen geld te sparen voor een beloningsvlucht.

Met de Flying Blue American Express Entry-kaart kunt u genieten van alle voordelen van Flying Blue-deelnemer. Dit zal uw reis aangenamer maken.Vraag de kaart vandaag nog aan om te profiteren van de voordelen van het Flying Blue-lidmaatschap.

Voorverkoop concerten De kaart geeft u toegang tot voorverkoop voor concerten via American Express Invites.Geniet van meer memorabele momenten zoals muziek, eten en sport, met de beste stoelen en de meest exclusieve extra’s.

Extra info

Flying Blue – American Express Entry Card biedt de mogelijkheid om extra Entry cards aan te vragen voor familieleden en vrienden met een privérekening bij Nederlandse banken.Met de ‘Share & Fly’-functie kunt u samen Miles sparen en tegelijkertijd sparen voor een reward-vlucht. Deze functie is vooral handig voor vrienden en families die vaak samen reizen en geld willen sparen voor hun volgende reis.

U kunt ook genieten van extra zekerheid met de wereldwijde reisverzekering die bij uw kaart is inbegrepen.Uw partner, kinderen en uzelf zijn allemaal verzekerd bij een ongeval tijdens het reizen. Deze bescherming kan van onschatbare waarde zijn in een noodsituatie terwijl u in het buitenland bent.

U kunt uw KLM- of AIR FRANCE-vluchten ook in drie gelijke termijnen betalen met Fly Now Pay Later (behalve pakketten), waarmee u uw volgende reis kunt budgetteren.De Global Assist-service is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor assistentie of advies onderweg. Deze voordelen kunnen uw reiservaring aangenamer en comfortabeler maken.

De Flying Blue – American Express Entry Card is de ideale metgezel voor frequent flyers.Met deze kaart kunt u geld besparen, genieten van exclusieve aanbiedingen en kortingen, evenals tal van verzekeringsvoordelen. Met Flying Blue en extra toegangskaarten kunnen vrienden en familie samen reizen en kunt u meer geld besparen voor een beloningsvlucht. Haal de kaart nu!

Bent u klaar om Miles te sparen en te genieten van alles wat Flying Blue – American Express Entry Card voor u in petto heeft?Het is gemakkelijk aan te brengen en het kan meteen. U heeft een geldig bewijs nodig dat u een persoon bent, zoals een paspoort, identiteitskaart, bruto jaarinkomen en inloggegevens van uw bank.

U kunt uw Platinum Card krijgen zodra u 18 jaar wordt, geen negatieve BKR heeft, in Nederland woont en een bruto jaarinkomen heeft van minder dan 20.000 euro. Wacht niet langer, vraag vandaag nog de Flying Blue American Express Card aan en geniet van alle voordelen!

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *