Skip to content
Home > ASN Creditcard: Plastic maakt een extra beveiligde toekomst mogelijk

ASN Creditcard: Plastic maakt een extra beveiligde toekomst mogelijk

Met de ASN Creditcard betaal je veilig en makkelijk in binnenland, buitenland en online. Je betaalt je aankopen achteraf terug.

Anúncios

Wilt u een beveiligde creditcard verkrijgen, maar bent u het beu om talloze bankrekeningen bij te houden? ASN-creditcards bieden de mogelijkheid om de creditcards te verkrijgen en te gebruiken zonder zelfs maar een ASN-bankrekening aan te vragen. Onze kaarten bieden alle standaard vlaggenschipfuncties van elke creditcard, zoals veilig en gemakkelijk betalen in binnen-,

buitenland en online, klantgerichte en beslissende bestedingslimiet tegen verificatie van de financiële situatie door ICS (International Card Services) en onze belangrijkste zelfstandige functie die de ASN Creditcards kunnen worden gekoppeld aan de betreffende ASN-bankrekening, maar kunnen ook worden gekoppeld aan een andere bankrekening bij een andere bank.

Anúncios

Functies voor een snel veranderende wereld

Onze kaart heeft de functie van leveringsgarantie, waarbij als een artikel via de kaart is besteld maar niet binnen de beloofde tijd wordt geleverd, de bestelling wordt teruggedraaid en klanten geen cent hoeven uit te geven. Aankopen gedaan met creditcard komen automatisch in aanmerking voor een verzekering tot 180 dagen tegen verlies, schade of diefstal.

Anúncios

Met onze ICS feature kunnen klanten alle zaken rondom de kaart zelf beheren en regelen. Binnen de app kunnen ze hun uitgaven volgen en een real-time analyse van hun uitgaven hebben. Bovendien bieden we voor reistickets die via onze kaarten zijn geboekt een wereldwijde verzekering aanvluchtvertragingen, bagagevertragingen en assistentie en reisongevallen.

Bij het boeken van een reis met ASN Creditcard is een kaarthouder verzekerd van een vergoeding bij een ongeval met het openbaar vervoer per boot, bus, trein of vliegtuig. De uitkering bij een ongeval tijdens het reizen is maximaal € 42.750,- bij blijvende invaliditeit en maximaal € 149.675,- bij een mate van blijvende invaliditeit hoger dan 25%.

Klanten zijn tijdens elke reis verzekerd van hulp bij de vergoeding van medicijnen, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bij het boeken van een vlucht met de ASN Creditcard krijgen klanten een vergoeding voor extra kosten tot maximaal € 150,- per persoon, zodra hun vlucht meer dan 4 uur vertraging heeft (chartervluchten langer dan 8 uur).

Ook als klanten de reis hebben geboekt met hun ASN Creditcard, zij hebben recht op vergoeding van extra kosten bij het niet aankomen van bagage op de opgegeven bestemming. Deze vergoeding bedraagt ​​maximaal € 1.000,- per gebeurtenis (maximaal € 125,- per dag), bij een vertraging van meer dan 8 uur.

We bieden ook de mogelijkheid van 0% rente over de kosten, mits de klant het openstaande bedrag binnen 3 weken na ontvangst van de maandafrekening betaalt en in één keer het volledige bedrag. Als de klant om welke reden dan ook het bedrag niet binnen de gestelde termijn van 3 weken betaalt, wordt zijn/haar rekening tijdelijk geblokkeerd, die een dag na betaling van het openstaande saldo met rente wordt gedeblokkeerd.

Opgemerkt moet worden dat de klant rente moet betalen over zijn uitgaven als de kosten in termijnen worden betaald. Vanaf april 2021 biedt ICS echter geen nieuwe toepassingen voor gespreid betalen aan, maar bestaande ASN-kaarthouders met gespreid betalen kunnen het nog gewoon gebruiken zoals vroeger. Houders van een ASN-pas op afbetaling kunnen dat nietverhogen hun bestedingslimiet in tegenstelling tot recente houders.

Simpel gezegd, houders van een bestaande betaalkaart op afbetaling zullen moeten betalen2,5% van hun bestedingsruimte, indien zij tussen 29 oktober 2019 en 1 april 2021 gespreide betaling hebben aangevraagd (deze faciliteit stopt per 1.04.2021) en 2,5% van het openstaande saldo met een minimum van € 20,-

per maand, als de klant vóór 29 oktober 2019 om betaling in termijnen heeft verzocht.Klanten moeten ook rente betalen over hun openstaande saldo. De rente bedraagt ​​10%. Die rente hoeft men niet te betalen als men zijn openstaande saldo binnen 21 dagen terugbetaalt.

Minimale kosten

De initiële kostprijs van een ASN Creditcard is € 26 per jaar bij 3 maanden gratis gebruik en voor elke extra kaart blijven de kosten gelijk € 26 per jaar bij 3 maanden gratis gebruik. Voor betaling binnen en buiten de Europese Unie met vreemde valuta wordt een toeslag van 2% berekend terwijl voor betaling in het buitenland in Euro’s en in Nederland geen rente wordt geheven.

Bij opname van contant geld in Nederland via een geldautomaat wordt 4% van het opgenomen bedrag aan de klant in rekening gebracht als transactiekosten, voor het opnemen van Euro’s in het buitenland vanuit een buitenlands gebied wordt weer 4% transactiekosten in rekening gebracht over het opgenomen bedrag en indien neemt de klant buitenlands geld op terwijl hij zich in vreemde bodem bevindt, dan wordt er nog eens 2% koersopslag berekend over 4% van het opgenomen bedrag.

Bovenstaande kosten worden alleen geheven als de rekening een negatief saldo heeft maarheeft de klant een positief saldo en haalt hij de volledige opname uit dat positieve saldo, dan is hij slechts 1% van het opgenomen bedrag verschuldigd, met een maximum van € 1,50. Neemt de klant meer op dan zijn/haar positieve saldo, dan betaalt hij 4% van het bedrag dat hij boven zijn/haar positieve saldo heeft opgenomen.

Eigenzinnige kennis

Iedereen kan een creditcard aanvragen vanaf 18 jaar. Na het indienen van de creditcardaanvraag ontvangen aanvragers een e-mail om zich online te identificeren. Aanvragers kunnen dit doen met hun mobiele telefoon of tablet. Het is belangrijk dat de gegevens die zij invullen overeenkomen met de gegevens op hun identiteitsbewijs.

Met de ASN Creditcard kunnen klanten ook betalen via hun smartwatch (Fitbit en Garmin). Ten slotte wordt het weliswaar niet met cijfers bewezen maar in Nederland wordt een pinpas overal geaccepteerd, dus een creditcard is niet vaak nodig, tenzij er financiering nodig is om een ​​product te kopen.

ASN zet zich in voor een duurzame wereld, dus elke keer dat een kaart wordt gebruikt, doneert ASN een nominaal bedrag om te investeren in duurzame projecten en de kaart zelf is PVC-vrij en dus zeer weinig schadelijk voor het milieu.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *