Skip to content
Home > Reis comfortabel met de Flying Blue Miles: een uitgebreide gids

Reis comfortabel met de Flying Blue Miles: een uitgebreide gids

De Flying Blue Platinum American Express Card is voor zakenreizigers en vakantiegangers - bekijk uw exclusieve beloningen en voordelen.

Anúncios

Invoering

Het kan moeilijk zijn om te reizen, maar dat hoeft niet zo te zijn.Flying Blue Platinum American Express Credit Card, een geweldige optie voor frequent Flyers van Air France en SkyTeam, is de Flying Blue Platinum American Express Credit Card. We zullen de voordelen en kenmerken van deze kaart bekijken en u helpen beslissen of dit de juiste keuze is.

Beloningen verdienen

De hoofdtrekking van de Flying Blue Platinum American Express Credit Card is het beloningsprogramma.Met deze kaart ontvangt u 2 Flying Blue Miles per dollar bij aankopen van Air France, KLM en SkyTeam en 1,5 Miles bij alle andere aankopen. U ontvangt ook een welkomstbonus ter waarde van 20.000 mijlen als u binnen de eerste drie maanden $ 1.000 uitgeeft.

Anúncios

Wissel uw miles in voor reiskosten zoals upgrades en vluchten.Voor nog meer inwisselingsopties kunt u uw mijlen overdragen aan partnerluchtvaartmaatschappijen zoals Delta, Virgin Atlantic en Aeromexico. Flying Blue Miles geven u toegang tot meer dan 1000 bestemmingen over de hele wereld en geven u de vrijheid om uw volgende reis te boeken wanneer het u uitkomt.

Anúncios

Je krijgt ook toegang tot voorverkoop en live concerten

Reisvoordelen

De Flying Blue Platinum American Express Credit Card biedt een aantal reisvoordelen.Kaarthouders hebben toegang tot meer dan 1.000 luchthavenlounges over de hele wereld, wat van onschatbare waarde kan zijn als u lange tijd vastzit op een luchthaven.

Als u binnen een kalenderjaar $ 30.000 op uw kaart uitgeeft, ontvangt u een jaarlijks begeleidersticket (alleen geldig voor reizen in economy class). U kunt uw reisgenoot meenemen op uw volgende reis en u bespaart geld op vliegtickets. Dit is vooral gunstig voor mensen die vaak reizen voor zaken of plezier.

Verhoog het aantal kilometers

Flying Blue Miles zijn geldig als u eens in de 2 jaar vliegt met KLM, AIR FRANCE of een andere SkyTeam-partner.De gespaarde Miles vervallen als u niet binnen de tijdsperiode vliegt. Daarom zijn de Flying Blue – American Express kaarten een goede optie. De geldigheid van uw totale Miles-saldo wordt voor elke aankoop met de kaart met twee jaar verlengd. Hierdoor kunt u eenvoudig uw Miles-saldo veiligstellen, zelfs als deze een bepaalde periode niet wordt gebruikt.

Vlieg & Deel

Met ‘Share & Fly’ kunt u miles delen met andere American Express-kaarthouders.U kunt meer geld bij elkaar sparen om een ​​beloningsticket te kopen. Miles kunnen gedeeltelijk worden overgedragen aan de hoofdkaarthouder en vice versa. U komt ook in aanmerking voor speciale aanbiedingen en kortingen voor reisgerelateerde aankopen. Hiermee kunt u geld besparen op uw volgende vakantie, inclusief hotelovernachtingen en autoverhuur. U komt mogelijk in aanmerking voor een korting of verlaagd tarief wanneer u een hotelkamer boekt via een partnerbedrijf.

Aanvullende voordelen

Met de Flying Blue Platinum American Express Credit Card krijgt u ook tal van voordelen.U krijgt een gratis autoverzekering voor verlies en schade en aankoopbescherming voor in aanmerking komende goederen. U bent verzekerd als uw auto wordt gestolen of beschadigd. U bent tot 90 dagen na aankoop verzekerd voor accidentele schade en diefstal.

Ontvang nog een Platinum Card en zoveel Gold Cards als u wilt, zonder extra kosten

U, de kaarthouder, kunt een extra kaart aanvragen voor gebruik in combinatie met uw kaart voor familieleden en vrienden.U spaart sneller Miles en zij krijgen dezelfde voordelen als u. U kunt zonder extra kosten een extra Platinum Card of maximaal vier Gold Cards aanvragen. Extra kaarten kunnen alleen worden gekocht door de hoofdkaarthouder.

Persoonlijke bestedingslimiet

Je kaart heeft geen bestedingslimiet.Je bestedingslimiet kun je zelf instellen. Uw persoonlijke profiel, lidmaatschapsduur en bestedingspatroon bepalen uw bestedingslimiet. Met Fly Now Pay Later kunt u uw KLM- of AIR FRANCE-vliegtickets in drie gelijke termijnen betalen. Er is een 24/7 conciërgeservice beschikbaar om u te helpen met het maken van reserveringen of het vinden van geschenken.

U kunt de conciërgeservice gebruiken om u te helpen bij het reserveren van een tafel in een toprestaurant of om het perfecte cadeau voor een speciaal iemand te vinden. Kaarthouders hebben ook toegang tot exclusieve voordelen zoals instappen met prioriteit en gratis ingecheckte bagage, waardoor reizen nog leuker wordt. U heeft de mogelijkheid om uw miles over te dragen naar meer dan 30 partnerluchtvaartmaatschappijen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om uw miles in te wisselen.

Vergoedingen en rentetarieven

Flying Blue Platinum American Express Credit Card heeft een jaarlijkse vergoeding van $ 250. Deze vergoeding kan het eerste jaar worden kwijtgescholden.Kaarthouders zijn onderworpen aan een jaarlijkse vergoeding van $ 250, die ingaat in het tweede jaar van het kaartlidmaatschap. Voordat u de kaart aanvraagt, moet u rekening houden met deze vergoeding.

De kaart heeft een jaarlijkse vergoeding en een variabele rente van 17,49% op aankopen. Een saldooverdrachtspercentage is 17,49%.Als er saldo op uw kaart staat, wordt er 17,49% rente in rekening gebracht. Er wordt ook 17,49% in rekening gebracht voor het overboeken van een saldo naar een andere kaart. Deze vergoedingen en tarieven kunnen worden gewijzigd.

Voordat u een kaart aanvraagt, dient u de voorwaarden te lezen. De kaart brengt geen buitenlandse transactiekosten in rekening. Dit kan u helpen geld te besparen op internationale reizen en aankopen in vreemde valuta. De kaart biedt ook een introductierente van 0% op saldo-overdrachten, waarmee u geld kunt besparen op rente.

Vraag de Flying Blue American Express Platinum Card aan

Het duurt slechts enkele minuten om een ​​American Express-kaart aan te vragen.U moet een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart) en uw bankinloggegevens hebben. U bent slechts een paar stappen verwijderd van uw Platinum Card. Als u hiervoor in aanmerking komt, kunt u de Flying Blue American Express Platinum Card aanvragen. 18 jaar of ouder zijn; Geen negatieve BKR laten registreren; Een Nederlands woonadres; Minimaal 30.000 euro bruto jaarinkomen.

Conclusie

Flying Blue Platinum American Express Credit Card is een uitstekende keuze voor frequent Flyers van Air France en SkyTeam.Deze kaart biedt een genereus beloningsprogramma, reisvoordelen en andere voordelen waarmee u geld kunt besparen en uw reis aangenamer kunt maken. Voordat u zich aanmeldt, moet u de jaarlijkse vergoeding en het rentepercentage afwegen tegen de voordelen.

Flying Blue Miles geven u toegang tot meer dan 1000 bestemmingen over de hele wereld en geven u de vrijheid om uw volgende reis te boeken wanneer het u uitkomt. De Flying Blue Platinum American Express Card is een geweldige optie voor iedereen die voor zaken of plezier reist. Deze kaart biedt alles: beloningen, inwisselbare mijlen en exclusieve reisvoordelen.

 

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *