Skip to content
Home > ICS GO Card: Bekijk de creditcard zonder kredietcredit

ICS GO Card: Bekijk de creditcard zonder kredietcredit

Kom je (nog) niet in aanmerking voor een gewone creditcard? Dan is de ICS GO Card een uitkomst. Lees meer in dit artikel.

Anúncios

Het uitvoeren van succesvolle internationale transacties kent zijn uitdagingen. Daardoor is het voor iemand bijna onmogelijk om overal ter wereld de gewenste transacties uit te voeren. Toch is er een oplossing om dit probleem te omzeilen. Met de ICS GO Card krijgt u alle gemakken van een gewone creditcard.

De ICS GO Card is nog steeds de beste keuze voor u. Met een ICS GO Card kunt u overal ter wereld probleemloos en zonder risico aankopen doen. Zo eenvoudig is het om een ICS GO Card aan te vragen; bovendien hoeft u daarvoor geen klant van ABN AMRO te zijn. Dit is een kaart die geschikt is voor verschillende doelgroepen.

Anúncios

De ICS GO heeft vele voordelen

De ICS GO Card is de beste optie voor u, ook als u nog niet voldoet aan de eisen om goedgekeurd te worden voor een standaard creditcard. Wanneer u deze creditcard aanvraagt, hoeft u geen BKR-toets te doen of een bepaald bedrag te verdienen. Wanneer u aankopen doet met uw ICS GO Card zijn deze bijna allemaal 180 dagen beschermd tegen verlies, diefstal en beschadiging, precies zoals bij het gebruik van een gewone creditcard. Dit voordeel is voor u beschikbaar, net als bij andere soorten creditcards.

Anúncios

Er zijn geen verplichte inkomens- of BKR-toetsen

Als u een tiener bent die nog niet voldoet aan de voorwaarden om een standaard kredietkaart aan te vragen, kunt u overwegen om in plaats daarvan deze kaart aan te vragen. De ICS GO Card is de juiste keuze voor jou omdat deze voldoet aan jouw behoefte aan financieel en transactiegemak.

Er is geen BKR-beoordeling nodig om een ICS GO Card te krijgen, en er is ook geen minimuminkomen vereist. Om gebruik te maken van de kaart hoeft u alleen maar wat geld op de kaart te storten en u kunt profiteren van zowel snelheid als gemak op één handige locatie. Zo eenvoudig is de procedure..

Transacties

Iedereen met een ICS Card kan deze gebruiken om hotels in alle delen van de wereld te reserveren. U kunt vakantiewoningen reserveren tegen prijzen die binnen uw budget vallen. Van een schilderachtig huis op het platteland tot een trendy flat in het hart van de stad, er is voor elk wat wils!

Als u de eigenaar bent van een ICS Card en u boekt en betaalt voor accommodaties met uw kaart via ICS, heeft u recht op een bepaald percentage cashback op accommodaties. De hoeveelheid cashback die je krijgt wordt bepaald door het hotel dat je kiest. U bent vrij om te vertrekken en krijgt toch uw geld terug.

Een ander voordeel is autoverhuur. Wanneer je een auto huurt en betaalt met je ICS GO Card, krijg je verschillende extra voordelen en bescherming. De afgelopen jaren zijn frauduleuze betalingen op creditcards en identiteitsdiefstal steeds vaker voorgekomen; toch bieden ICS GO-creditcards een sterkere beveiliging tegen ongeautoriseerde transacties, mocht dat toch gebeuren.

Aan de andere kant kunt u met de kaart deze uitgaven betalen zonder dat u geen toegang hebt tot het geld dat u nodig hebt voor uw dagelijkse uitgaven. U hebt de mogelijkheid om een geschil in te dienen tegen de door het verhuurbedrijf in rekening gebrachte kosten als u het daar niet mee eens bent.

Geschillen met de ICS GO-kaart zijn vaak eenvoudiger, omdat u de betaling kunt uitstellen totdat de zaak is opgelost. Wanneer je je huurauto met je ICS GO-kaart betaalt in plaats van met contant geld of een andere vorm van betaling, kom je in aanmerking voor een autoverzekering die ongevallen dekt.

Wanneer u een ICS GO-kaart gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u onmiddellijk uw geld moet afstaan om aankopen te doen bij tankstations, waaronder die voor benzine en allerlei andere producten en diensten. Dit is het geval zolang u een beschikbaar saldo heeft op de kredietlijn die u hebt gekregen. Wanneer je een ICS GO-kaart gebruikt, verhoog je de beveiliging tegen identiteitsdiefstal.

Alleen al geld besparen op benzine met je ICS GO-kaart is een belangrijk voordeel van het gebruik ervan aan de pomp. Daarnaast is het voorkomen van identiteitsdiefstal niet het enige voordeel dat je hiermee behaalt. Bovendien zijn er extra voordelen die je kunt krijgen in de vorm van cash-back incentives, hotelpunten of airline miles.

U hebt nog maximaal 25 dagen tot het bedrag op de rekening staat. Elk product dat je koopt met je ICS GO Card heeft een leveringsgarantie. Dit betekent dat als je iets met je creditcard hebt gekocht maar het niet is aangekomen of als er iets mis is gegaan met de levering, je je geen zorgen hoeft te maken omdat je klant bent bij ICS.

Een leveringsgarantie is gratis inbegrepen bij elk van uw transacties. Dit zorgt ervoor dat u uw geld terug krijgt als de goederen niet geleverd worden, als het te laat komt, of als er een ander probleem is met de levering. Producten die niet, verkeerd of niet op tijd worden geleverd, vallen onder de voorwaarden van de leveringsgarantie. U heeft ook de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen in de volgende situaties:

U heeft een lidmaatschap opgezegd; desondanks blijven er kosten in rekening worden gebracht van de creditcard die u voor het abonnement heeft gebruikt. Een reisorganisatie waar u uw vakantie al heeft geboekt gaat onverwachts failliet. Het artikel dat u is toegezonden is niet hetzelfde als het artikel dat u hebt gekocht of het is nep. U hebt recht op terugbetaling van een hotelreservering die u volgens de voorwaarden hebt geannuleerd, maar u hebt deze nog niet ontvangen.

Conclusie

De ICS GO Card is de aangewezen optie voor alle soorten buitenlandse transacties, van hotelreserveringen tot de aankoop van tickets en autoverhuur, evenals een groot aantal andere goederen en diensten die op een gestroomlijnde en effectieve manier kunnen worden uitgevoerd.

Omdat de ICS GO Card beveiligd is tegen illegale transacties en internetdiefstal, kan de gebruiker de kaart gebruiken zonder zich zorgen te maken over de staat van zijn geld, want hij heeft gemoedsrust. Tot slot maakt de leveringsgarantie op aankopen het een betrouwbare optie voor iedereen die op zoek is naar een creditcard die voldoet aan zijn of haar transactiebehoeften.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *