Skip to content
Home > De Knab Creditcard voor Particulieren

De Knab Creditcard voor Particulieren

De meest geaccepteerde creditcard ter wereld, helemaal gratis voor Knab-klanten.

Anúncios

Gaat u binnenkort op reis en wenst u liever geen verrassingen onderweg als het gaat om het doen van betalingen? Met een gebruikelijke Nederlandse betaalrekening met pinpas, kan het soms mogelijk zijn om ergens geen betaling te kunnen voltooien. Bovendien kunt u dan ook rekenen op hogere transactiekosten die zeker niet ideaal zijn.

Een creditcard is dan een uitstekende oplossing, want zo betaalt u op een groot aantal plekken razendsnel, ook wanneer u niet direct het gewenste saldo paraat heeft. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan en gaat u goed voorbereid op reis. De creditcard die u bij Knab kunt krijgen, is een Mastercard.

Anúncios

Met maar liefst zevenentwintig miljoen acceptatiepunten, is deze creditcard simpelweg de meest geaccepteerde betaalkaart, waar ter wereld dan ook. Dus ook gewoon in Nederland. Overal ter wereld waar u het Mastercard-logo ziet staan, daar kunt u gewoon betalen met uw Knab creditcard.

Anúncios

De creditcard voor particuliere klanten van Knab heeft een groot aantal voordelen die hier allemaal voor u worden opgesomd. Zo zijn al uw aankopen met deze creditcard voor maar liefst honderdtachtig dagen verzekerd tegen zaken zoals beschadiging, diefstal maar ook verlies. Naast de aankoopverzekering zit er ook een reisverzekering vast aan de Knab creditcard.

Bescherm jezelf tegen reisvertragingen en ongevallen met de Knab Creditcard Particulieren

Dit betekent dat wanneer u aankopen doet met uw creditcard voor reizen ook de eerste honderdtachtig dagen verzekerd bent tegen bijvoorbeeld vertragingen, reisongevallen en hulpverleningen tijdens het reizen. Deze verzekering krijgt u helemaal gratis bij uw credit card. Hiervoor dient u wel aan de voorwaarden te voldoen van ICS die u in een apart document op de website terug kunt vinden.

Bovendien is de creditcard van Knab ook ideaal voor iedereen die graag online winkelt. Het kan wel eens voorkomen dat uw aankoop online niet geleverd wordt. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, maar dankzij de creditcard van Knab wordt de betaling voor uw bestelling teruggedraaid. Zo hoeft u niet te betalen voor iets wat u niet heeft ontvangen.

Uiteraard is het ook mogelijk om met de creditcard contactloos te betalen dankzij de NFC-technologie die in de kaart is verwerkt. Zo kunt u gemakkelijk en snel betalen zonder uw pincode in te voeren tot een bepaald bedrag. Wanneer uw contactloze betalingen opeenvolgend en bij elkaar opgeteld meer dan honderdvijftig euro bedragen, dan moet u wel uw pincode intoetsen om zo de betaling te kunnen voltooien.

Naast de NFC-functie op de kaart is, kunt u natuurlijk ook uw creditcard invoeren in uw Apple- of GooglePay-account. Zo kunt u direct betalen met uw telefoon of met uw smartwatch waar ter wereld u zich bevindt. Hoe dan ook zit er op deze creditcard een bestedingslimiet. Deze kunt u wel zelf uitkiezen. U heeft daarbij de keuze om een bedrag te kiezen tussen de duizend en vijfduizend euro.

Zo kunt u niet meer uitgeven dan het bedrag waar u een limiet voor heeft ingesteld. Wees u er wel van bewust met het doen van uitgaven op deze credit card. Iedere maand moet u namelijk uw openstaande saldo, het bedrag wat u heeft uitgegeven met uw creditcard, terugbetalen aan Knab met uw betaalrekening. Wanneer u uw openstaande saldo niet op tijd terugbetaald (binnen eenentwintig dagen), dan kan ICS uw kaart blokkeren.

Hoe het werkt?

Vervolgens moet u het wettelijke percentage aan rente betalen over uw openstaande saldo. Bovendien raadt Knab u ook aan om als creditcard gebruiker geen of zo min mogelijk contact geld uit de pinautomaat te halen. Over ieder bedrag wat u contant opneemt, betaald ook weer vier procent opslag over. Het is wel mogelijk om alvast een saldo naar uw kaar over te maken vanaf uw betaalrekening.

Wanneer u een positief saldo op uw creditcard heeft staan, dan betaalt u maar een procent opslag wanneer u contant geld opneemt. Het aanvragen van een creditcard bij Knab gaat heel gemakkelijk. De aanvraag voor uw creditcard wordt verwerkt door ICS. Dit betekent dat u wel een aantal weken wachttijd heeft. Een andere voorwaarde is dat u een klant bent bij Knab en dat u een Knab Plus rekening heeft.

De creditcard zelf is dan helemaal gratis bij een Knab Plus rekeninghouder. Ook kunt u natuurlijk voor iedere rekeninghouder een extra creditcard aanvragen. De kosten voor iedere extra kaart is dan ook gratis. Is de tweede kaart voor een persoon die niet bij Knab een rekening heeft, dan betaalt u vijftien euro per jaar voor iedere extra kaart.

Bovendien zijn er ook nog een aantal andere voorwaarden die belangrijk zijn en waar u aan moet voldoen om een creditcard aan te vragen bij Knab. Zo moet u uiteraard ouder zijn dan achttien jaar en moet u een minimaal een maandinkomen hebben van duizendhonderdvijftig euro. Op basis van deze, en andere gegevens kan de ICS toetsen of u in aanmerking komt voor een creditcard en uw aanvraag goedkeuren of afkeuren.

Het verzoek

Om uiteindelijk uw kaart aan te vragen, wordt u via de website van Knab doorverwezen naar de website van ICS waar u al uw gegevens kunt invoeren via het aanvraagformulier van ICS. Zorg ervoor dat u ook uw legitimatiebewijs en uw IBAN-nummer bij de hand heeft. Het is namelijk nodig om uw online te kunnen identificeren.

Bovendien moet u ook met iDEAL een overboeking maken zodat uw betaalrekening bij Knab wordt bevestigd. Sla geen enkele stap over en voeg ieder document wat nodig is bij uw aanvraag om deze zo snel mogelijk te laten verlopen. Zo heeft u al binnen een aantal weken een creditcard bij u op de deurmat die u na de activering direct kunt gebruiken.

Ook wanneer u nog geen klant bent bij Knab en u heeft wel interesse in de meest geaccepteerde bankkaart van de wereld? Dan kunt u heel gemakkelijk via de website van Knab direct een rekening openen. Nadat u uw rekening heeft geopend, kunt u deze omzetten naar een Knab Plus pakket indien nodig om zo uw creditcard aan te kunnen vragen. Uw betaalrekening en ook uw creditcardrekening kunt u zeer overzichtelijk beheren online via de website of via de KnabApp.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *