Skip to content
Home > De Knab Creditcard voor Bedrijven

De Knab Creditcard voor Bedrijven

Nu Ook de Meest Geaccepteerde Creditcard van de Wereld Voor Elk Bedrijf en daarmee Zeer Voordelig voor Klanten van Knab.

Anúncios

Met een eigen bedrijf is het ook van belang dat u goed voorbereid bent voor iedere situatie waar u een aankoop moet doen, zowel in binnen- als buitenland. Zeker wanneer u voor uw bedrijf veel op zakenreis moet gaan, dan heeft Knab bank ook voor u als ondernemer de perfecte oplossing.

Heeft u een bedrijf en zoekt u een manier om razendsnel aankopen te doen waar u ook maar bent ter wereld? Dan kunt u bij Knab vandaag nog een creditcard aanvragen speciaal voor uw bedrijf. Met deze creditcard van Mastercard kunt u namelijk op alle plekken gebruiken om te betalen, waar u het Mastercard-logo tegenkomt. Dit betreft ook onlineaankopen in webwinkels of in wat voor fysieke winkel dan ook.

Anúncios

Binnen de Europese Unie kunt u met uw zakelijke Knab creditcard tot en met honderdvijftig euro contactloos betalen dankzij de handige NFC-functie die in de kaart is verwerkt. Dit betekent ook dat u uw zakelijke Knab creditcard kunt verbinden aan zowel Google- als Apple Pay waarbij het natuurlijk ook mogelijk om met uw smartwatch waar ter wereld te betalen. Wanneer u een bedrag van meer dan honderdvijftig euro moet betalen bij een winkel, dan kan dit ook contactloos.

Anúncios

Echter, om de betaling succesvol af te ronden, is het wel noodzakelijk om eerst uw pincode op de terminal in te toetsen.  Naast het contactloos betalen bij een groot aantal acceptanten, heeft de zakelijke Knab creditcard ook nog tal van andere voordelen. Ten eerste zijn al uw aankopen verzekerd voor maar liefst honderdtachtig dagen tegen beschadiging of diefstal.

Gebruik je De Knab creditcard om vluchten, hotels en meer te boeken

En heeft u uw creditcard nodig voor het boeken van vliegtickets, hotels of extra ruimbagage? Ook dan is uw aankoop verzekerd tegen bijvoorbeeld ongevallen, hulpverlening en vertraging tijdens vliegreizen. Een ander leuk voordeel is dat wanneer u een online aankoop doet met deze creditcard, dat er een aflevergarantie aan uw aankoop verbonden is.

Dit betekent dat wanneer uw bestelling om wat voor reden niet aankomt, u uw aankoopbedrag terug krijgt op uw rekening. Of het aankoopbedrag wordt teruggedraaid van uw saldo zodat u het bedrag van de aankoop niet meer aan het einde van de maand moet betalen. Deze twee verzekeringen en garantie krijgt u standaard bij uw zakelijke creditcard van Knab.

Let wel op wanneer u ervoor kiest om contact geld op te nemen met deze creditcard. Voor iedere contant geldopname bij een bankautomaat betaalt u nog eens vier procent over het totaalbedrag aan administratiekosten. Maak dus enkel gebruik van de zakelijke Knab creditcard om geld op te nemen wanneer het niet anders kan.

Bent u van plan om vaker geld op te nemen met uw zakelijke Knab creditcard, dan kunt u er voor kiezen om een positief saldo op uw creditcard te zetten. Wanneer u namelijk contant geld opneemt met een positief saldo op uw zakelijke Knab creditcard, dan betaalt u maar een procent extra over het totaal opgenomen bedrag, met een maximum van een euro en vijftig eurocent.

Met de zakelijke creditcard van Knab kun je al je transacties in beeld brengen

Met de zakelijke Knab creditcard heeft u bovendien altijd en overal inzicht in uw bankzaken. Dit is ideaal wanneer u op zakenreis bent. U kunt met de applicatie van ICS al uw transacties en een kostenoverzicht bekijken. Deze functie is ook ontzettend handig voor de belastingaangifte, want zo bent u hier ook minder tijd aan kwijt.

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het aanvragen van een zakelijke Knab creditcard. Naast dat u ouder dan achttien jaar oud moet is, moet uw bedrijf uiteraard ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Ook is het van belang dat het registreerde adres van het bedrijf zich in Nederland bevindt. Een ander zeer belangrijke voorwaarde is dat u op het moment van aanvragen geen gerechtelijke procedures heeft lopen tegen u als persoon en/of uw bedrijf tegen wanbetaling.

Ook is het belangrijk dat u geen negatieve BKR-registratie heeft. Deze negatieve registratie komt voor wanneer u bijvoorbeeld rood staat op een betaalrekening of creditcard, of wanneer u een doorlopend krediet of een persoonlijke lening en u heeft een betalingsachterstand bij al van deze voorkomende zaken. In dat geval komt u niet in aanmerking voor en zakelijke Knab creditcard.

Wat zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van de kaart?

Indien u aan alle voorwaarden voldoet om een Knab creditcard voor bedrijven aan te vragen, moet u wel eerst een zakelijke rekening openen bij Knab. Dit kunt u natuurlijk direct aanvragen en openen via de website van Knab. Wanneer u al een zakelijke rekening bezit, dan kunt u de creditcard direct aanvragen. De creditcard heeft u al voor een klein vast bedrag per jaar van vijfentwintig euro.

Wanneer u zich aanmeldt voor een zakelijke creditcard van Knab, dan moet u uw jaarcijfers kunnen overleggen met ICS om zo uw bestedingslimiet vast te laten leggen. Maar wanneer uw bedrijf minder dan twee jaar bestaat, dan is de kans groot dat u deze jaarcijfers nog niet bezit. Dit is echter geen probleem.

Starters kunnen namelijk ook gewoon een zakelijke Knab creditcard aanvragen. Deze zakelijke creditcard heeft dan een bestedingslimiet van maximaal vijfhonderd euro. Later, wanneer u langer ondernemer bent, dan is het natuurlijk mogelijk om uw bestedingslimiet uit te laten breiden.

De inschrijvingsbeoordeling

Wanneer u uw aanvraagformulier heeft uitgeprint, ingevuld en weer heeft opgestuurd via e-mail naar ICS, dan wordt er met u een afspraak gemaakt. Vervolgens komt er een medewerker van de AMP-groep bij u langs om u te identificeren en te verifiëren. Tot slot wordt uw aanvraag beoordeeld. En wanneer deze is goedgekeurd, dan kunt u zo snel mogelijk uw zakelijke Knab creditcard bij u op de deurmat van uw geregistreerde bedrijfsadres verwachten.

Wanneer u een zakelijke Knab creditcard heeft, en u heeft er een extra nodig voor een medebestuurder van uw bedrijf, dan kunt u zeker een extra creditcard aanvragen. Deze extra kaarten kosten net als de eerste kaart vijfentwintig euro per jaar. Op deze manier kunnen de mede-eigenaren ook genieten van de voordelen en overal ter wereld gemakkelijk transacties voltooien met de zakelijke Knab creditcard.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *