Skip to content
Home > MasterCard: Bekijk de vele voordelen

MasterCard: Bekijk de vele voordelen

We helpen u de beste MasterCard-creditcard te krijgen, onderscheiden de opties en laten u de voordelen en kenmerken van elke kaart zien.

Anúncios

MasterCard wordt erkend als een van de meest succesvolle creditcardnetwerken ter wereld. Het biedt een brede waaier aan voordelen. Op het Standard-niveau biedt het gebruik van een MasterCard-creditcard een basisbescherming bij aankopen. Op het World Elite-niveau krijgen kaarthouders diverse speciale kortingen, diensten en privileges voor reizen.

Naast deze extraatjes kunnen MasterCard-kaarthouders ook extraatjes krijgen van het bedrijf dat hen de kaart heeft gegeven. Dit is met name het geval als de klant een creditcard heeft die beloningen biedt. Deze extra voordelen kunnen zaken omvatten zoals account management tools, kortingen op reizen en retail aankopen, banktoepassingen, en meer.

Anúncios

Variatie is het kruid van het leven

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een MasterCard-creditcard, hebt u verschillende opties. Standard, Platinum, World en World Elite zijn de verschillende prestigieuze niveaus die u kunt genieten van een MasterCard creditcard. Elk niveau komt met een unieke set van bijgevoegde bonussen en voordelen, die allemaal worden besproken verderop in dit artikel.

Anúncios

MasterCard is een creditcardsysteem dat transacties tussen kaartuitgevers en bedrijven vergemakkelijkt. Als u bijvoorbeeld een MasterCard-creditcard van ABN.AMRO hebt en met die kaart goederen in een winkel koopt, handelt MasterCard de transactie af tussen ABN.AMRO en de winkel. In dit scenario treedt MasterCard op als tussenpersoon om een verbinding tot stand te brengen tussen de bank en de winkel.

Creditcards met een MasterCard-merk zijn verkrijgbaar bij kleinere of grotere financiële instellingen, maar ook bij kredietverenigingen en onafhankelijke banken. Deze groep omvat zowel grote banken (zoals ABN.AMRO) als kleinere kredietverstrekkers. Door Mastercard uitgegeven creditcards dragen het kenmerkende embleem van het bedrijf, dat bestaat uit twee concentrische cirkels, een gele en een rode.

Voordelen van MasterCard

Er worden vele categorieën aangeboden voor Mastercard-creditcards, en elke categorie biedt zijn kaarthouders een unieke reeks voordelen. Standard, Platinum, World en World Elite zijn de categorieën die hieronder vallen. Voordelen kunnen bestaan uit functies zoals een nul-aansprakelijkheidsverzekering, 24 uur per dag, zeven dagen per week conciërge-assistentie en aangepaste aanbiedingen.

Hoewel hogere Mastercard-categorieën gepaard gaan met een uitgebreider pakket kenmerken, gaan ze vaak gepaard met een verhoging van de jaarlijkse kosten. Omdat de verstrekking van deze voordelen vaak aan het oordeel van de kaartuitgever is overgelaten, moet u bij uw financiële instelling informeren en de voorwaarden lezen voordat u besluit een nieuwe creditcardrekening te openen.

Standaard MasterCard

De Standard MasterCard-categorie creditcard is het laagste niveau beschikbaar, maar het komt nog steeds met verschillende voordelen, zoals bescherming tegen identiteitsdiefstal en aankoopbeveiliging. De kaart heeft een nul-aansprakelijkheidsverzekering, die kaarthouders beschermt als hun kaart frauduleus wordt gebruikt door een derde partij. Dit dekt transacties die persoonlijk, via de telefoon of bij een geldautomaat worden gedaan.

U moet onbevoegde transacties zo snel mogelijk melden, anders hebt u geen recht op bescherming tegen aansprakelijkheid. De MasterCard Global Service is een waardevol voordeel voor kaarthouders, vooral voor degenen die altijd onderweg zijn. Met deze service kunt u verloren of gestolen kaarten melden, direct een vervangende kaart of een voorschot krijgen, geldautomaten vinden en hulp krijgen bij andere vragen of problemen met uw account.

MasterCard Identity Theft Premium beschermt gebruikers zonder extra kosten tegen identiteitsdiefstal. Het systeem scant uw kredietgeschiedenis op mogelijke frauduleuze activiteiten, zoals het openen van nieuwe creditcards of rekeningen op uw naam. Als u het slachtoffer bent van fraude, krijgt u een fraudeherstelspecialist toegewezen die u door de hele procedure heen helpt.

Platina MasterCard

De Standard MasterCard wordt gevolgd door de Platinum MasterCard. Deze kaart heeft dezelfde voordelen als de Standard MasterCard, plus extra voordelen en dingen om te doen. Platinum MasterCard kaarthouders komen in aanmerking voor speciale voordelen en aanbiedingen van MasterCard’s Priceless Cities, die toegang bieden tot een verscheidenheid aan unieke ervaringen over de hele wereld in aanvulling op de voordelen van de Standard Card. Deze omvatten extra voordelen en besparingen op het gebied van reizen, uit eten gaan, sport, winkelen, kunst en cultuur en entertainment.

Wereld MasterCard

De World MasterCard heeft alle kenmerken en voordelen van de Standard en Platinum MasterCards. Zij biedt ook extra reisfuncties en verbeteringen. Kaarthouders van de World MasterCard krijgen een gratis lidmaatschap van ShopRunner, waarmee ze gratis tweedaagse verzending en gratis retourzendingen krijgen bij meer dan 100 online winkels.

Het gratis ShopRunner-lidmaatschap is een fantastische optie als u veel online winkelt en uw zendingen sneller wilt ontvangen. Kaarthouders komen in aanmerking voor unieke aanbiedingen en ervaringen van de PGA Tour. Er is toegang tot privé-countryclubs en golfbanen, evenals golfervaringen en -activiteiten. En als u hulp nodig heeft bij het plannen van uw vakantie, kunt u als MasterCard World lid profiteren van gratis deskundige reisdiensten.

Gekwalificeerde reisadviseurs zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week online of telefonisch beschikbaar om u te helpen bij het plannen van uw vakantie. De MasterCard Hotelverblijfsgarantie is ook inbegrepen in de voordelen van de World MasterCard. Als u in een driesterrenhotel of hoger verblijft en een probleem hebt, zal MasterCard met het hotel samenwerken om het probleem op te lossen of een gelijkwaardige accommodatie te vinden.

Als u een hotelverblijf boekt bij MasterCard Travel & Lifestyle Services en elders een lagere prijs vindt, betaalt MasterCard u het verschil terug. Kaarthouders kunnen extra voordelen krijgen in meer dan 3.000 hotels en resorts over de hele wereld, zoals dagelijks gratis ontbijt voor twee personen, amenity credits tot 100 euro en meer.

Via de Travel & Lifestyle Services van MasterCard kunnen houders van een World MasterCard-kaart besparen op hotelovernachtingen, autoverhuur en vliegtickets. Dit is een geweldig extraatje als u vaak reist en geld wilt besparen op normale kosten of toegang wilt krijgen tot nieuwe extraatjes, zoals gratis statusupgrades. Als u persoonlijke aandacht wilt, is MasterCard’s Luchthaven Concierge service ongeëvenaard.

Mensen met een MasterCard Worldwide-kaart kunnen in meer dan 700 landen een persoonlijke vertegenwoordiger regelen die hen door de luchthaven begeleidt. Als uw telefoon wordt gestolen of kapot gaat, biedt MasterCard tot 1.000 euro jaarlijkse dekking voor de vervanging en reparatie van uw telefoon. Er geldt echter een eigen risico van 50 euro en er zijn voorwaarden van toepassing. Toch, als er iets met uw telefoon gebeurt terwijl u van huis bent, kan deze functie van pas komen.

MasterCard Wereld Elite

De hoogste creditcardcategorie van MasterCard is de MasterCard Wereld Elite. Naast de voordelen van het vorige niveau krijgen Wereld Elite-leden kortingen bij Fandango en toegang tot de Wereld Elite Concierge Service. De Wereld Elite Concierge Service van MasterCard is geweldig om te hebben als je hulp of advies nodig hebt over alles wat met reizen te maken heeft. Deze dienst is 24 uur per dag beschikbaar en kan u overal mee helpen, van het verkrijgen van kaartjes voor evenementen tot het maken van dinerreserveringen.

Conclusie

Om de beste MasterCard creditcard voor u te krijgen, is het belangrijk om verschillende opties te evalueren en de voordelen en kenmerken van elke kaart te leren kennen. Dit geldt zelfs voor kaarten in dezelfde MasterCard-categorie. De voordelen van MasterCard zullen voor de meeste kaarthouders waarschijnlijk niet de doorslag geven bij hun beslissing welke kaart te kiezen, maar ze vormen een mooie aanvulling op de beloningen die een bepaalde kaart momenteel biedt.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *