Skip to content
Home > De Open Bank van OpenBank

De Open Bank van OpenBank

Alle Voordelen van een Open Bank heeft u met deze kaart zonder een plastic kaart!

Anúncios

Iedereen heeft het vast wel eens een keer meegemaakt, u bent uw pinpas verloren. Of deze is zelfs gestolen. Velen laten de pinpas nog wel eens per ongeluk thuis liggen. En wat als u nu heel graag die ene online aankoop wilt doen? Of wat als u er pas achter komt dat uw betaalkaart nog thuis ligt wanneer u bij de kassa staat?

De oplossing hiervoor is veel gemakkelijker en veel meer dichterbij dan u denkt. OpenBank is de grootste honderd procent digitale bank van dit moment in Europa. Alle diensten van deze bank zijn gemakkelijk te beheren online via de website of via de applicatie van OpenBank. Zo heeft u zelf ook geheel de controle op uw eigen financiën.

Anúncios

De betaalpas van OpenBank is een prepaid betaalkaart, ook wel eCommerce Card genoemd, waar u snel, gemakkelijk en helemaal veilig kunt gebruiken om digitale aankopen te doen. De pas is helemaal gratis en u kunt deze na het aanvragen direct gebruikmaken. Bovendien heeft de virtuele prepaid betaalkaart van OpenBank nog heel veel meer andere leuke voordelen.

Anúncios

Betaal online waar en hoe u maar wilt

Met de virtuele prepaid betaalkaart van OpenBank kunt u online betalen in elke webshop en in iedere valuta zonder dat dit u extra kost. Daarnaast is het mogelijk om binnenlandse en internationale overboekingen te maken via de applicatie van OpenBank. De betaalkaart van OpenBank is een prepaid kaart van Mastercard. Dit houdt in dat u hiermee enkel onlineaankopen kunt doen wanneer u voldoende saldo op uw pas heeft geladen.

Op deze manier kunt u altijd onlineaankopen doen en tegelijkertijd grip hebben op uw uitgaven doordat u alleen maar kunt uitgeven wat u aan saldo op uw betaalkaart heeft. Het opladen van uw saldo op de virtuele betaalkaart kan via de website van OpenBank of via de applicatie. Daarnaast kunt u het saldo op uw bankkaart opladen vanaf een euro en tot en met drieduizend euro.

De betalingen kunt u vervolgens online voltooien door uw bankkaartnummer in te vullen bij het maken van de transactie, samen met het nummer van de virtuele kaart en de CVC2 of andere vergelijkbare veiligheidscode. Wilt u uw virtuele prepaid betaalkaart van OpenBank weer ontladen? Ook dit is mogelijk om te doen via de website van OpenBank of via de applicatie.

Bovendien kunt u ook voor allerlei leuke kortingen besparen wanneer u online betaald met de virtuele prepaid betaalkaart van OpenBank. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld kortingen bij bekende platformen zoals Booking.com, Avis en nog veel andere bekende merken. Op de website van OpenBank kunt u een compleet overzicht bekijken van alle merken en winkels waar u met korting kunt winkelen.

Lees hoe u kortingen kunt krijgen op gezondheid, hotels, reizen en huisvesting

Zo zijn er een groot aantal merken verdeeld over verschillende categorieën aan merken waar u korting kunt krijgen zoals entertainment, gezondheid en beauty, mode, hotels en reizen, vervoer en wonen. En het mooiste is doordat deze kaart virtueel is, dat u nooit uw fysieke pinpas meer kwijt hoeft te raken. Alle gegevens voor het doen van onlineaankopen vindt u op uw account bij OpenBank of in de applicatie.

Een andere leuke bijkomstigheid is, dat de virtuele betaalkaart ook nog eens goed voor het milieu is, omdat er geen plastic wordt gebruikt voor het maken van fysieke betaalkaarten. Het is daarnaast nu ook mogelijk om met de OpenBank Pay app op uw Android smartphone mobiel te betalen door uw NFC-functie aan te zetten op uw smartphone. Uiteraard is het ook mogelijk om het mobiel betalen in te schakelen voor uw Apple-telefoon.

Dit doet u door uw betaalkaart van OpenBank toe te voegen aan uw Apple Pay account. Zo kunt u dan ook betalen met uw smartwatch. Een andere functie van de OpenBank applicatie is dat u zelf kunt beheren waar u uw betaalkaarten wilt laten werken. U kunt aangeven in welke landen en continenten u wilt betalen met uw betaalpas. Ook kunt u aangeven welke soorten transacties u wilt uitvoeren met uw virtuele prepaid betaalkaart van OpenBank.

Activeer uw OpenBank virtuele betaalkaart waar en wanneer u maar wilt

Zo kunt u kiezen op u deze kaart enkel wilt gebruiken voor geldautomaten, fysieke of onlineaankopen. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw virtuele betaalkaart van OpenBank ook helemaal aan of uit te zetten waar en wanneer u dat wilt. In deze virtuele omgeving heeft u enkel en alleen toegang.

Met de passwordmanager in OpenBank kunt u zelf gemakkelijk al uw wachtwoorden en andere geheime notities of informatie in opslaan. Met behulp van uw eigen hoofdwachtwoord kunt u toegang krijgen tot deze extra beveiligde omgeving en is helemaal gratis voor klanten van OpenBank.

Daarnaast kunt u in de applicatie van OpenBank uw uitgaven tot in detail bekijken. Zo heeft u een compleet overzicht over uw uitgaven per categorie en heeft u meer inzicht in welke categorieën u het beste kan besparen. Klant worden bij OpenBank is ontzettend gemakkelijk en kan gedaan worden in maar drie stappen. Op de website van OpenBank kunt u een gegevensformulier invullen. Daarnaast moet u bij het invullen van uw gegeven ook een toegangscode kiezen.

Hoe kan ik mijn virtuele kaart meteen gebruiken?

De volgende stap is om u zich te identificeren. Hiervoor heeft u twee mogelijkheden. U kunt kiezen om uzelf te identificeren via een videogesprek met OpenBank. Een tweede mogelijkheid is om een overboeking te maken vanaf een betaalrekening die u heeft bij een andere bank. Tot slot krijgt u een sms met een unieke beveiligingscode. Deze heeft u nodig om vervolgens bij u persoonlijke contract te komen en om deze te ondertekenen. Vervolgens kunt u uw virtuele betaalpas direct gebruiken om transacties uit te voeren.

Het betalen met de virtuele betaalkaart van OpenBank is uiteraard volledig veilig. De transacties worden gemonitord door de bank. En wanneer er mogelijk een vermoeden bestaat dat de virtuele kaart en bankrekening wordt gebruikt voor ongeoorloofde zaken of fraude, dan heeft OpenBank het recht om uw virtuele bankkaart en bankrekening te blokkeren.

Uiteraard wordt de virtuele pashouder hierover geïnformeerd. Het is ook mogelijk dat de virtuele kaarthouder zelf ook de kaart kan blokkeren indien gewenst. Hiervoor kan de virtuele kaarthouder een gratis telefoonnummer bellen van OpenBank dat op de website aangegeven staat.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *