Skip to content
Home > Plan een stressvrije vakantie met Orange One Rewards Platinum

Plan een stressvrije vakantie met Orange One Rewards Platinum

De ins en outs van Orange One Rewards Platinum duidelijk en eenvoudig gemaakt. Ontdek of het iets voor jou is.

Anúncios

Bang voor intercontinentale reizen? Sceptisch over ziekenhuisopnamekosten en diefstalschade op reis naar dure landen? Nou, vrees niet meer… Introductie van Orange One Rewards Platinum, onze nieuwste toevoeging aan de familie van Orange One-kaarten die 1% cashback bieden op in aanmerking komende uitgaven tot $ 30 per maand, een laag variabel tarief van 16,99% per jaar op contante voorschotten en aankopen en 9,99% per jaar in termijnen,

inclusief geen internationale transactiekosten tijdens het online en in het buitenland winkelen, automatisch betaalsysteem van terugbetalingsbedragen van geselecteerde ING-rekening, dwz meer dan 5% van het dagelijkse doorlopende saldo aan het einde van de afschriftcyclus of $ 100 of, als het dagelijkse doorlopende saldo aan het einde van de afschriftcyclus minder is dan $ 100, dat lagere bedrag en onze vlaggenschipfunctie, voorwaarden.

Anúncios

Aanbieding is van toepassing vanaf de volgende kalendermaand wanneer de aanvrager tijdens de lopende kalendermaand aan de vermelde voorwaarden voldoet, zoals het storten van ten minste $ 1.000 van een externe bankrekening naar een persoonlijke ING-rekening op naam van de aanvrager (exclusief Living Super en Orange One) ;

Anúncios

ten minste 5 kaartaankopen doen die worden afgerekend (en niet in een ‘wachtstatus’) met een ING-betaalpas of -creditcard (exclusief geldopnames, saldo-opvragingen, contante voorschotten en EFTPOS-transacties die alleen uitbetalen). Kaartaankopen omvatten in-store krediet- of EFTPOS-aankopen, online aankopen, gewone kaartbetalingen, PayWave-, Apple Pay- en Android Pay-transacties die zijn gedaan met een Orange.

Everyday Visa-kaart, Orange One of Orange One Platinum Visa-kaart of Nil Interest Visa-kaart voorzien van een in aanmerking komende ING-hypotheek. Bij het gebruik van de uitdrukking ‘gevestigd’ kaartaankopen in een maand, bedoelen we dat de aankopen met de kaart volledig moeten zijn verwerkt aan het einde van de laatste dag van die maand.

Kaartaankopen die deze huidige kalendermaand in de winkel of online zijn gedaan en die de status ‘in behandeling’ hebben en pas in de volgende kalendermaand worden afgewikkeld, tellen niet mee voor de 5 benodigde kaartaankopen in deze huidige kalendermaand. Bij het verifiëren of u in aanmerking komt voor de aanbieding, houden we ook rekening met het gedrag van uw mederekeninghouders of extra kaarthouders.

Indien in aanmerking komend, zal ING in het kader van het aanbod de internationale transactiekosten onmiddellijk nadat deze in rekening zijn gebracht, terugbetalen. Indien in aanmerking komend, is de aanbieding van toepassing op alle rekeningen die op naam van de aanvrager/houder staan ​​(ook met betrekking tot eventuele extra kaarthouders). Verkopers kunnen een aparte vergoeding in rekening brengen voor hun diensten (die niet worden terugbetaald in het kader van deze aanbieding).

Voldoet u niet aan de criteria? We hebben andere functies voor je

Zelfs als niet aan de bovengenoemde criteria is voldaan, bieden we onze basisdiensten nog steeds aan tegen een nominale vergoeding van 3% van het transactiebedrag in het geval van wereldwijde transacties, een vergoeding van $ 5 voor internationale geldopnames en andere bijbehorende basisvoorzieningen.

Cashback-beleid… verdien terwijl u uitgeeft

Met Orange One Rewards Platinum kunt u met de Orange One Rewards Platinum-creditcard geld terugkrijgen voor elke dollar die u uitgeeft aan in aanmerking komende aankopen. De houder verdient 1% cashback voor gedane aankopen, tot een maximum van $ 30 per maand per account.

Alle aankopen gedaan door een Extra Card-houder komen in aanmerking voor Cashback, op voorwaarde dat het maximale bedrag niet is bereikt (dat wordt berekend voor alle kaarten) – houd er rekening mee dat beloningen verdiend door Extra Card-houders worden bijgeschreven op het beloningssaldo van de primaire kaarthouder, behalve:

( a) Contante transacties (waaronder overmakingen van saldo, opnames bij een geldautomaat of over-the-counter bij een bank of geldverstrekker, pseudocontante transacties zoals gokken en vreemde valuta en reischeques, rente, kosten voor wanbetaling. De cashback wordt maandelijks berekend en wordt één kalenderdag na de vervaldatum op de automatische betaalrekening uitbetaald.

De cashback die in de laatste afschriftperiode is betaald, is te vinden op het rekeningoverzicht. Cashback-aflossing heeft geen invloed op de berekening of betaling van de Minimumaflossing, die wordt voortgezet in overeenstemming met de Orange OneVoorwaarden. De kaarthouder ontvangt geen Cashback als de Rekening of de Autopay-Rekening is gesloten of geschorst (behalve wanneer de kaart zoekgeraakt of gestolen is).

We zijn niet verplicht Cashback toe te kennen om welke reden dan ook buiten de in aanmerking komende aankopen en we kunnen een of alle Cashback verwijderen of annuleren als we vaststellen dat deze ten onrechte van onze kant is toegekend. We kunnen op elk moment deze algemene voorwaarden wijzigen, inclusief het tarief waartegen Cashback wordt uitbetaald, de maximale Cashback-opbrengst per maand, de inwisselmethode, of het Cashback-programma intrekken door de kaarthouder hiervan 30 dagen van tevoren op de hoogte te stellen.

Elke wijziging is het gevolg van zakelijke, juridische of operationele redenen. Als we om een ​​of andere reden de manier veranderen waarop we Cashback berekenen, heeft dit geen invloed op de berekening met betrekking tot aankopen die zijn gedaan voordat de wijziging van kracht werd.

Bovendien kan Cashback worden opgeschort en niet worden verdiend als de houder een van de Orange One-voorwaarden schendt, bijvoorbeeld: (a) Als de rekening een betalingsachterstand heeft; of (b) als de Kredietlimiet wordt overschreden; of (c) Indien de houder een regeling treft met schuldeisers of failliet wordt verklaard.

Beschermd reizen

Als kaarthouder met een Orange One Platinum Visa-creditcard komen klanten in aanmerking voor de dekking die beschikbaar is onder deze internationale reisverzekering wanneer ze aan alle volgende criteria voldoen: (a) permanent in Australië verblijven en de genoemde reis begint en eindigt in Australië (b ) voordat hij Australië verlaat, moet de houder ten minste $ 500 uitgeven aan vooruitbetaalde reiskosten (d.w.z. de reiskosten die zijn betaald voordat hij Australië verlaat).

En de houder brengt deze kosten in rekening (bijv. kosten van een retourticket voor een overzeese reis; en/of luchthaven-/vertrekbelastingen; en /of vooruitbetaalde overzeese accommodatie/reizen; en/of andere vooruitbetaalde overzeese reisroutes) naar de kaartrekening van de rekeninghouder; en (c) een retourticket voor een overzeese reis hebben voordat u Australië verlaat.

Geschiktheid

Om gebruik te kunnen maken van de Platinum Rewards Platinum-kaart van Orange One moet u ofwel elke dag een actieve Orange-kaart hebben, ofwel een aanvraag indienen om er samen met uw Orange One een te openen. 18 jaar of ouder zijn. Australisch woonadres en verdien $ 36.000 of meer per jaar vóór belasting.

 

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *