Skip to content
Home > Orange One: uw gratis wereldwijde transactiepartner

Orange One: uw gratis wereldwijde transactiepartner

Geniet van lage rentetarieven op aankopen en contante voorschotten. Bespaar op gratis aankopen met Orange One.

Anúncios

Trekt u uw geld leeg vanwege hoge internationale transactiekosten? Probeer de ING-creditcard zonder internationale verwerkingskosten voor in aanmerking komende klanten. Onze kunststof onderdelen worden aangeboden zonder jaarlijkse kosten, een laag variabel tarief van 11,99% per jaar op aankopen en voorschotten en een nog lager variabel tarief van 9,99% per jaar op termijnen.

Om te profiteren van de mogelijkheid van een gratis wereldwijde transactie, vereist een minimale maandelijkse storting van USD 1.000 van een externe bankrekening naar een van de bestaande ING-rekeningen (exclusief Living Super en Orange One) en minimaal 5 kaartaankopen moeten worden gedaan met een bestaande ING-betaalpas of creditcard (niet in behandeling) (exclusief geldopnames, opvragen van saldo, contante voorschotten en EFTPOS-transacties met alleen uitbetaling).

Anúncios

Criteria niet gehaald?

Wij staan ​​nog steeds voor u klaar Als niet aan bovenstaande criteria wordt voldaan, voor alle transacties in vreemde valuta; en voor elke transactie in Australische dollars of vreemde valuta waarbij de kaartaccepterende financiële instelling buiten Nederland is gevestigd en/of waar de instelling die de transactie verwerkt buiten Nederland is gevestigd.

Anúncios

Betaal ons een bedrag dat gelijk is aan 3% van het totale transactiebedrag voor zowel Orange One als Orange One Platinum, samen met internationale geldopnamekosten van USD 5 voor beide kaarten. De jaarlijkse kaartkosten, overlimietkosten en oneerlijke kosten blijven echter nul, met een toeslag van $ 20 voor te late betaling en een extra kaarthoudervergoeding van $ 10 per extra kaart.

We rekenen een vergoeding van $ 10 voor voucheraanvragen en een vergoeding van $ 3 of 3% van het totale voorschotbedrag, afhankelijk van wat het hoogste is als voorschotvergoeding. Wij geloven in het adagium “Vergissen is menselijk” en bieden gratis vervangende kaarten aan, zowel in binnen- als buitenland,

evenals vervangende kaarten voor noodgevallen in geval van misplaatsing, diefstal, enz. op prioriteitsbasis zonder gedoe voor de klant. Wereldwijde transactie(s) moeiteloos uitgevoerd ING beschouwt een internationale transactie als elke transactie in vreemde valuta; in Australische dollars of een vreemde valuta als de handelaar of financiële instelling die de kaart accepteert,

buiten de Australische soevereine grenzen is gevestigd; of als de entiteit die de transactie verwerkt zich buiten de Australische grenzen bevindt. Zoals eerder beloofd, ontvangt onze rekeninghouder een kwijtschelding van 100% van de vereiste 3% globale transactiekosten als hij aan de bovenstaande criteria voldoet. We bieden ook een internationale ATM-

vergoedingsverlaging, een binnenlandse ATM-vergoedingsverlaging op een percentage van het opgenomen geld en nutsvoorzieningen op dezelfde criteria als hierboven. Onze kaart zorgt ook voor een 100% vermindering van de binnenlandse ATM-kosten voor ING Home Loan-klanten voor alle transacties in Nederland waar de kaarthouder of extra kaarthouder een ING Home Loan heeft.

Beperkingen! Wat?

We bieden een minimale kredietlimiet van $ 1.000 voor Orange One-kaarthouders en een limiet van $ 6.000 voor Orange One Platinum-kaarthouders. We beschouwen dit bedrag als een minimumbedrag, aangezien een minimale storting van $ 1000 vereist is om de gratis wereldwijde transactiekosten te claimen,

en door het geld te lenen van een andere rekening (hierboven vermeld) en het saldo van de klant te nemen, kan de klant profiteren van dit aanbod tegen verwaarloosbare kosten. We bieden een maximale kredietlimiet van maximaal $ 30.000 voor beide kaarten, zodat onze houders nooit een tekort aan contant geld hebben, op welk niveau dan ook. Voor Orange One-kaarten bieden we 10% van de kredietlimiet,

tot een maximum van $ 500, wat betekent dat de totale geldopname nooit meer dan $ 500 mag bedragen, en voor Platinum-gebruikers is de limiet $ 500 in totaal, wat hetzelfde betekent. Voor BPAY-betalingen wordt de limiet bepaald door de factuurafzender voor individuele BPAY-betalingen. Billers met meerdere billercodes kunnen de limieten voor elke code naar behoefte variëren.

De limieten kunnen ook afhangen van het type rekening waarvan de betaling afkomstig is. Dit geldt voor zowel Orange One- als Orange One Platinum-kaarten. Voor aankopen gedaan met Visa PayWave, een betalingsfunctie waarmee klanten hun geactiveerde Visa-kaarten of mobiele apparaat kunnen gebruiken bij het verkooppunt (POS).

Bij het afrekenen houdt de klant zijn kaart of mobiele apparaat gewoon voor de beveiligde lezer in plaats van deze door te swipen of in te leveren bij een kassa. De maximale limiet zonder gebruik van een persoonlijk identificatienummer of pincode is $ 100 voor zowel de Orange als de Orange Platinum; Er kunnen echter andere beperkingen van toepassing zijn buiten de territoriale grenzen van Nederland.

aflossingsstrategie

Onze speciaal samengestelde terugbetalingsstrategie van onze ervaren interne analisten heeft een veilige en gemakkelijke betalingsoptie gecreëerd voor onze kaarthouders, waarbij elke factureringscyclus de minimale terugbetaling 5% is van het dagelijkse doorlopende saldo aan het einde van de factureringscyclus (exclusief elk bedrag de rekening heeft een betalingsachterstand).

of $ 100 of, als het dagelijkse doorlopende saldo aan het einde van de afschriftcyclus (exclusief achterstallige bedragen op uw rekening) minder is dan $ 100, het laagste bedrag, afhankelijk van welk bedrag het grootst is, samen met alles voor de afbetalingscyclus van het bankafschrift,

elk bedrag waarmee uw rekening een betalingsachterstand heeft (exclusief rekening-courantkredieten) en elk overschrijdingsbedrag dat hoger is dan de som van alle verschuldigde termijnbetalingen en het bedrag waarmee de betreffende rekening een betalingsachterstand heeft (exclusief bedrag aan rekening-courantkredieten).

Geschiktheid Iedereen kan de kaarten aanvragen als ze een persoon van 18 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen en in hun levensonderhoud voorzien; een Australisch staatsburger of een Nieuw-Zeelandse staatsburger of een permanente inwoner van Nederland is; een ING Orange Everyday Transaction Account heeft of heeft aangevraagd op het moment dat de rekening wordt aangevraagd;

alle salaris of voldoet aan reguliere opnamevereisten die we specificeren op het moment dat de rekening wordt aangevraagd; voldoet aan onze krediet- en identificatiecriteria voor de rekening; en zal ING alle informatie verstrekken die we nodig hebben om de status van buitenlands fiscaal ingezetene te bepalen en hebben ingestemd met het ontvangen van kennisgevingen en documentatie via elektronische communicatie.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *