Skip to content
Home > RaboBank: De Rabo Gold Card

RaboBank: De Rabo Gold Card

De meest exclusieve kaart van de Rabobank voor iedereen die zich graag wat exclusiever voelt. Als jij je zo voelt, is hij voor jou.

Anúncios

Ontdek de vele voordelen van de Rabo Gold Card van RaboBank! Met aantrekkelijke beloningen en een flexibele bestedingslimiet biedt deze kaart ultiem gemak en financiële controle. Lees onze review en ontdek waarom dit de perfecte keuze is voor jouw financiële behoeften.

 

 

Anúncios

Een betaling doen overal ter wereld is niet altijd gemakkelijk zonder contant geld op zak. Inmiddels heeft heel Nederland wel een pinpas, maar betalen met de pinpas in het buitenland kan in sommige gevallen geen leuke gevolgen hebben voor de transactiekosten.

Anúncios

Bovendien accepteren verschillende services, zoals autoverhuurbedrijven, niet direct een betaling van het voorschot op uw huurauto met een gebruikelijke pinpas. Gelukkig bent u met de Rabo Gold Card overal ter wereld beschikbaar om een betaling te doen. Dus gaat u binnenkort op reis? Zorg er dan voor dat u deze kaart op zak heeft.

De Rabo Gold Card is de perfecte kaart voor iedereen die veilig wilt betalen, waar ter wereld u ook maar bent. Dit is namelijk de creditcard waarmee u veilig in binnen- en buitenland kunt betalen. De creditcard kan gebruikt worden alledaagse betalen zoals die in de winkel, online of wanneer u gaat tanken. Maar deze kaart komt vooral goed van pas wanneer u bijvoorbeeld de borg af moet staan voor uw huurauto, of wanneer u een hotelovernachting of vliegtickets of extra bagage ter plaatse moet boeken.

De aankopen die u doet met deze kaart zijn tot wel driehonderdzestig dagen verzekerd tegen wat voor voorval dan ook. Hierbij kunt u denken aan diefstal of een beschadiging (aankoopverzekering). Maar ook wanneer uw vliegtuig vertraagd is (vluchtvertragingsverzekering), of wanneer uw bagage later aankomt dan gepland of zelfs kwijtraakt (bagagevertragingsverzekering). Ook dan wordt uw aankoop en dus uw eigendommen gedekt dankzij de Rabo Gold Card.

Hoe om te gaan met verzekeringen?

Mocht dit gebeuren, dan kunt u direct contact opnemen met de verzekeraar die verbonden is aan de Rabo Gold Card (Chubb European Group Limited). Bij de Rabobank zelf kunt u geen schade melden. Het is vervolgens mogelijk om uw geld terug te vragen, wanneer u uw bankafschriften of de bon van uw aankoop te laten zien. De verzekeringen zitten standaard op de kaart en het is niet mogelijk om deze individueel op te zeggen.

Een ander voordeel van deze credit card dat u ook gemakkelijk en snel kunt betalen dankzij contactloos betalen. Of koppel uw kaart aan uw Apple of Google Pay-account, of zelfs met de Rabo Wallet om nog sneller te betalen. Bij de eerste betaling moet u uw pincode intoetsen. Vervolgens kunt u bij iedere betaling tot en met vijftig euro contactloos betalen. Bij meer dan vijftig euro, moet u na het contactloos aanraken van de terminal, gewoon uw pincode intoetsen.

Met de Rabo Gold Card veel bankzaken zelf regelen, gewoon via de applicatie of de website van de Rabobank. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het blokkeren van uw kaart of het wijzigen van uw maximale bestedingsbedrag per aankoop. Ook is het mogelijk om uw creditcard online te activeren bij het eerste gebruik.

En daarnaast heeft u natuurlijk ook een compleet overzicht over al uw uitgaven. Bovendien heeft deze Visa credit card van de Rabobank nog veel andere leuke voordelen. Zo kunt naast alle standaard voordelen ook genieten van extra aanbiedingen en voordelen op de website van PricelessSpecials.nl en van Visa Global Offers assortiment. De Rabo Gold Card kunt u met een druk op de knop aanvragen op de website van de Rabobank, maar daarvoor moet u wel eerst klant zijn bij de Rabobank.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

Wanneer u klant bent, dan kunt u uw huidige pakket omzetten naar een TotaalPakket of een RiantPakket. Voor een van deze pakketten dient u te voldoen aan een inkomenseis dat verschilt per pakket. Voor het totaalpakket moet u minimaal 1250 euro per maand verdienen en voor het RiantPakket zo’n 3000 euro per maand. Wanneer dit voor u van toepassing is, dan kunt u eerst uw betaalrekening omzetten naar een van deze pakketten. Wanneer u een van deze Rabobank pakketten heeft, dan kunt u vervolgens de Rabo Gold Card aanvragen.

Wanneer u de kaart heeft ontvangen, dan heeft u nog niet meteen een bestedingslimiet op de kaart. Deze wordt pas na drie maanden toegepast op basis van uw inkomenstoets op de betaalrekening die aangesloten is op de Gold Card. Het maximale bestedingslimiet van de creditcard is ook afhankelijk van welk basispakket u heeft gekozen bij de Rabobank. In beide gevallen kunt u zelf in de RaboApp uw limiet wijzigen tot het maximale bestedingslimiet.

Aan het einde van iedere maand betaalt u dan het bedrag terug wat u heeft uitgegeven met uw Rabo Gold Card via uw betaalrekening. Wanneer u onvoldoende inkomen heeft na drie maanden, dan wordt deze toets iedere maand herhaalt tot een jaar lang wanneer het nodig is. Wanneer na een jaar blijkt dat u nog steeds een genoeg saldo heeft, dan kan de Rabobank de creditcard opzeggen.

Maak uw geld over naar de rekening die u wilt

Indien u vooraf wat bestedingsruimte wenst op de kaart, dan is het ook mogelijk om geld over te maken naar de creditcard vanaf uw betaalrekening. Op deze manier heeft u al wat geld op uw credit card staan, wat u natuurlijk niet hoeft terug te betalen. Hoe dan ook moet u wel zich bewust zijn dat de Rabo Gold Card een klein bedrag kost die u iedere maand betaald aan de Rabobank.

Ook moet u geld betalen voor geldopnames. De exacte bedragen voor deze transacties kunt u terugvinden in de documentatie op de webpagina over de Rabo Gold Card. Wat het terugbetalen van uw maandelijkse rekening betreft, kunt u enkel alles in een keer aflossen. Het is helaas niet meer mogelijk om gespreid terug te betalen met uw Gold Card.

De Rabo Gold Card is hoe dan ook een groot gemak voor uzelf en voor het hele gezin. En deelt u uw rekening met meerdere personen, zoals uw echtgenoot of echtgenote? Dan is het ook mogelijk om nog een extra Rabo Gold Card aan te vragen. U kunt namelijk per rekeninghouder een kaart aanvragen. Ook dit kunt u gemakkelijk en snel online regelen via de Rabo App of via de website van de Rabobank. Zo kan iedere rekeninghouder gebruikmaken van de exclusieve voordelen van deze Visa Credit Card van de Rabobank.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *