Skip to content
Home > RaboCard, uw vrijwillige “plastic” verzekeraar

RaboCard, uw vrijwillige “plastic” verzekeraar

Met de RaboCard pas bent u verzekerd van volledige financiële zekerheid zonder de problemen van andere verzekeraars. Kom en ontmoet.

Anúncios

Lastig gevallen worden door verzekeringsmaatschappijen voor het afsluiten van een verzekering? Heb je het gevoel dat verzekeren een complex proces is? Kijk eens naar RaboCard, onze basiscreditcard die alle functies biedt van basiskaarten op de markt met de mogelijkheid om 180 dagen diefstal, verlies en schade te verzekeren tegen aankopen via de kaart.

Onze kaart biedt de basisfuncties zoals contactloos betalen, creditcard selfservice zoals activering, blokkering (in geval van diefstal of verlies), verhoging van de bestedingslimiet enz. En de laatste vlaggenschipfunctie zoals eerder besproken, kaartverzekering tegen diefstal, verlies en schade van artikelen die via de kaart zijn gekocht. Een klant kan deze kaart eenvoudig online aanvragen als hij Student heeftPakket, Direct Pakket of Basis Pakket.

Anúncios

Geen account? Creëren is net zo eenvoudig als uitgeven…

Voor het verkrijgen van een RaboCard is het hebben van een account verplicht. Als iemand geen rekeningpakket heeft, kan hij deze gemakkelijk online aanvragen viavertellen wie ze zijn en kiezen of ze ook een creditcard willen aanvragen en of er een medeaanvrager is. Dan nemen onze leidinggevenden binnen 3 werkdagen contact op met de aanvrager voor het aanmaken van een betaalrekening.

Anúncios

Na/indien de aanvraag is goedgekeurd, wordt de aanvrager een gewaardeerde klant van de rabobank en ontvangt binnen 3 werkdagen de pinpas, creditcard, pincode en Rabo Scanner. Ten slotte moet de klant zijn bankpas en creditcard activeren en heeft hij alles om aan de slag te gaan. In het Rabo Basispakket is een basis creditcard inbegrepen. Men moet deze faciliteit selecteren tijdens het aanvraagproces. Heeft een klant een Rabo BasisPakket, maar nog geen creditcard, dan kan hij de RaboCard eenvoudig online aanvragen.

Functies gelost….

Wij bieden Contactloos betalen aan zonder pincode wat alleen mogelijk is als de klant eenmalig betaalt met een pincode. Daarna is het van toepassing voor bedragen onder de € 50. Het proces voor contactloos betalen is een reeks eenvoudige instructies, zoals de creditcard dicht bij de betaalautomaat houden, waar we uw betaling controleren. Zo voorkomen we ook dat de klanten meerdere keren betalen.

Binnen enkele seconden zal een schermweergave verifiëren dat de betaling voor meer dan € 50 ook kan worden gedaan waarbij het belangrijkste verschil het invoeren van het Persoonlijk Identificatie Nummer is tijdens het proces. We bieden ook de mogelijkheid om met telefoons te betalen. Klanten kunnen ook betalen met uw creditcard en Apple Pay, of betalen met hun respectievelijke Rabo Wallet(s).

Wanneer een klant een aankoop met zijn creditcard betaalt, zijn vaak een aantal zaken verzekerd tegen de risico’s van verlies, diefstal en schade aan eigendommen voor privégebruik. Zelfs in het geval van vertraging van uw vlucht of als uw bagage vertraging heeft en de klant iets koopt om de eventuele schade als gevolg van de vertraging te dekken of als de vluchtvertraging langer duurt dan 4 uur en de klant mist de volgende vlucht,

dan krijgt hij de noodzakelijke aankopen, zoals eten of een hotelovernachting, terugbetaald mits hij de vlucht met zijn Rabobank-creditcard heeft betaald. De verzekering bedraagt ​​echter maximaal € 250,- per reisgezelschap ende verzekeringsdekking op aankopen is van toepassing tot 180 dagen na aankoop.

Met de RaboCard heeft de klant standaard een bestedingslimiet van € 1.000,- per maand. Zij kunnen deze limiet echter eenvoudig wijzigen naar maximaal € 10.000. Klanten betalen het bestede bedrag aan het einde van de maand terug. De standaardlimiet voor de RaboCard is € 1.000 bij een Rabo Direct Pakket, een Rabo Basispakket en een Rabo Studentenpakket.

Klanten kunnen dit wijzigen naar maximaal € 10.000,- en minimaal € 1.000,-. Voor de Rabo GoldCard is de standaardlimiet bij een Rabo Totaalpakket € 2.500,-. Klanten kunnen dit wijzigen naar maximaal € 10.000,- en minimaal € 1.000,-. Bij het Rabo RiantPakket is de standaard limiet € 6.000,-. Klanten kunnen dit wijzigen naar maximaal € 50.000,- en minimaal € 1.000,-.

Heeft een klant een nieuwe betaalrekening bij de Rabobank, dan zorgen wij er met de gratis Overstapservice voor dat incasso’s automatisch op de nieuwe rekening komen, handig en snel online geregeld. Wij bieden ook Air Miles sparen aan met onze MasterCard RaboCard. Voor elke buitenlandse betaling die onze klant met de MasterCard RaboCard doet, ontvangt hij 1 Air Mile, per € 5,00. Hiervoor moeten zij hun RaboCard activeren in hun Air Miles-account.

Prijzen tegen nooit eerder gezien

De RaboCard kan als optie worden gekozen bij het Rabo DirectPakket, Rabo BasiPakket en het Rabo StudentPakket. Klanten kunnen ook een extra bedrag per maand betalen voor een extra RaboCard. Op Rabo direct pakket wordt de eerste kaart aangeboden bij€2 per maand en extra kaart voor mederekeninghouder is ook bij€2 per maand.

Op het Rabo Basispakket wordt de eerste pas gratis aangeboden en de extra pas voor mederekeninghouder erbij€0,75 per maand. Op het Rabo Studentenpakket wordt de eerste en enige kaart aangeboden bij€1,25 per maand. Als iemand met zijn RaboCard in euro’s wil betalen, zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Dit geldt ook voor betalingen in euro’s in het buitenland.

Als zij in vreemde valuta betalen, brengt de Rabobank een koersopslag in rekening. Dit betekent dat de wisselkoers wordt verhoogd met 2% van het opgenomen bedrag. Als de klant geld opneemt bij een geldautomaat of aan de balie, betaalt hij € 4,50 per opname. Simpel gezegd, betaling in euro’s is zonder extra kosten, maar in vreemde valuta wordt een wisselkoerstoeslag van 2% in rekening gebracht.

Bij opname van contant geld in euro’s wordt € 4,50 per opname berekend en in vreemde valuta wordt naast € 4,50 een wisseltoeslag van 2% berekend. En tot slot op wbij het opnemen van geld aan de balie in euro’s wordt een toeslag berekend van 4,50 per transactie en in vreemde valuta; inbovenop € 4,50 wordt een wisseltoeslag van 2% berekend.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *