Skip to content
Home > Revolut bankkaart: Wees slim met je geld

Revolut bankkaart: Wees slim met je geld

Met de bankkaart van Revolut besteedt en spaart u op een slimme manier!

Anúncios

De bankkaart van Revolut is een manier op razendsnel en zeer slim geld te verzenden, uit te geven en te sparen. Al uw bankzaken zijn verzameld op een plek waar u alles kunt regelen, namelijk gewoon via uw telefoon. Deze kaart wordt ondertussen geaccepteerd in meer dan tweehonderd landen.

Uw bankzaken regelen via Revolut heeft ook nog veel andere praktische voordelen die u bijvoorbeeld kunnen helpen met besparen. Worden er ongewenste abonnementen van uw bankaccount afgeschreven? Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een watch on demand abonnement of een ander soort stream abonnement.

Anúncios

In de applicatie van Revolut kunt u met een druk op de knop de toekomstige betalingen voor een van deze abonnementen blokkeren. Een ander voordeel van betalen en sparen met de kaart van Revolut, is dat u exclusieve beloningen kunt ontvangen waarmee u ook weer geld kunt besparen. Bovendien zien de kaarten van Revolut er ook nog eens ontzettend stijlvol uit en heeft u de keuze uit meerdere designs of kleuren.

Anúncios

De kaart is gelinkt aan uw account in de applicatie waarop u altijd meldingen ontvangt voor wanneer er een betaling is gedaan met uw Revolut account. Ook kunt u alle beveiligingen voor uw kaart beheren in de applicatie. Uiteraard is het ook mogelijk om uw kaart te verbinden aan Google- of Apple Pay om vervolgens met uw telefoon betalingen te kunnen voltooien, of zelfs met uw smartwatch indien gewenst.

De kaart die uw reizen organiseert

Daarnaast is de Revolut bankkaart ook zeer geschikt voor individuen die regelmatig reizen. Met deze kaart heeft u zo uw tickets, reisverzekering en zelfs een comfortabel verblijf geregeld. Wanneer u bijvoorbeeld uw accommodatie boekt via Stays, dan kunt u voor vakanties waar dan ook ter wereld maar liefst tien procent geld terug ontvangen op uw Revolut account.

Bovendien kunt u met uw Revolut bankkaart in het buitenland betalen als een echte local, want u betaald namelijk tegen de echte wisselkoers. U betaalt dus niet onnodig veel commissie over uw transacties. Deze bankkaart is net zoals andere bankrekeningen met kaarten honderd procent veilig. Iedere rekening wordt nauwkeurig door Revolut in de gaten gehouden. Iedere verdachte transactie wordt uitgefilterd en opgevolgd.

Ook zijn al uw kaartgegevens veilig bij Revolut dankzij de extra verificatie die van u wordt gevraagd. Het is ook mogelijk om uw kaart op ieder moment te bevriezen wanneer er iets verdachts is gebeurd, wanneer u uw kaart kwijt bent of wanneer deze is gestolen. Ook heeft uw kaart een pincode net zoals iedere andere bankkaart van Revolut.

Bovendien heeft een bankkaart van Revolut ook nog maatschappelijk nut doordat dit bedrijf zich inzet voor allerlei goede doelen. Wanneer u geld doneert via Revolut naar een goed doel, dan krijgt dit goede doel echt honderd procent van de donatie. In de applicatie kunt u uit een hele reeks van goede doelen kiezen.

Met een druk op de knop kunt u het gewenste bedrag direct doneren aan het goede doel. U heeft daarbij ook de keuze om op verschillende manieren te doneren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenmalige donatie of ga voor een periodieke betaling om uw favoriete goede doel regelmatig te steunen. Ook is het mogelijk om het wisselgeld af te ronden.

Aanmelden voor een Revolut bankkaart gaat gemakkelijk en snel door uw mobiele telefoonnummer in te voeren op de website. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende soorten plannen. Het gratis plan wordt ook wel het standaardplan genoemd. Met deze kaart is het mogelijk om geld te besparen wanneer u over ter wereld een betaling wilt doen.

Ook kunt u zich aan een vastgesteld budget houden dankzij de ingebouwde budgettering op de Revolut kaart. Of bespaar met het doen van aankopen online dankzij de Revolut Shopper Chrome extensie. Hierbij krijgt u direct te zien bij items van uw favoriete winkels of dat u geld terug kunt ontvangen op uw aankoop, of wanneer er voordelige kortingscodes voor u van toepassing zijn.

Voor een klein bedrag van 2,99 euro extra kunt u een Revolut Plus bankkaart kiezen. Hierbij heeft u een aantal extra voordelen heeft vergeleken met het standaardplan. Zo kunt u met Plus maximaal tweehonderd euro per maand helemaal gratis opnemen bij alle geldautomaten die aangesloten zijn bij het internationale netwerk van Revolut.

Wanneer u meer dan tweehonderd euro per maand aan contant geld opneemt, dan betaalt u per transactie maar twee procent extra. Ook heeft u tot duizend pond per jaar dekking voor aankopen die u doet met uw Revolut bankkaart. Dit is daarmee de perfecte bankkaart voor tieners om zo te kunnen leren om met geld om te gaan.

Met de Premium Revolut bankkaart heeft u naast alle bovengenoemde voordelen ook nog de mogelijkheden om veel geld te kunnen besparen op reis. Met deze kaart kunt u namelijk oneindig veel geld uitgeven en wisselen en overmaken in meer dan negenentwintig verschillende soorten valuta. Daarnaast heeft u ook nog een reisverzekering, zodat u helemaal zonder zorgen op ontdekking kunt gaan waar dan ook ter wereld.

De vierde kaart waar u uit kunt kiezen is de Metal bankkaart. Deze kaart met een metalen uitstraling laat al het potentieel van uw eigen geld ontgrendelen. U kunt tot wel een procent geld terug ontvangen met betalingen in alle valuta’s. Bovendien kunt u gratis in uw eigen land overschrijvingen doen naar andere accounts van hetzelfde land.

Daarbij kunt u gemakkelijk de status van uw overschrijving volgen via de applicatie van Revolut. Wanneer u geld moet overmaken naar een buitenlandse rekening, dan kunt u veertig procent korting ontvangen op de kosten van de overschrijving naar het buitenland. En wanneer u uw vakantie met uw Metal Revolut bankkaart betaald, dan krijgt u maar liefst tien procent terug van uw aankoopbedrag op uw Revolut account.

Kies vandaag nog voor het nieuwe en super snelle bankieren waar u ook ter wereld bent voor de meest voordelige transactiekosten. U kunt direct uw telefoonnummer invullen op de website om u aan te melden voor Revolut. Bovendien kunt u ook direct de applicatie downloaden op de website door middel van het scannen van de QR-code. Uiteraard is het ook mogelijk om de applicatie te downloaden van de Appstore of van de Google Play Store.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *