Skip to content
Home > SNS-creditcards… Overal, altijd

SNS-creditcards… Overal, altijd

Vluchtvertragingsverzekering, bagage en polissen? Dit alles is geen hoofdpijn meer bij de SNS-creditcards.

Anúncios

Wereldwijd gemak creëren… Eenvoudig en veilig wereldwijd online winkelen met een creditcard. Naast het aanbieden van aankoopverzekeringen, reisverzekeringen, Visa Secure en nog veel meer. Onze kaarten bieden alle basiskenmerken van elke creditcard, zoals veilig en gemakkelijk betalen in binnen-, buitenland en online, klantgerichte en beslissende bestedingslimiet tegen verificatie van de financiële situatie door ICS (International Card Services),

dwz dat alle kaarthouders zijn goedgekeurd voor hun limiet door de ICS. Onze meest favoriete functie is dat klanten maandelijks een overzicht van hun uitgaven per post ontvangen tegen een nominale kostprijs van€ 1,50en als de klant om de een of andere reden zijn/haar kaart een bepaalde maand niet gebruikt, ontvangt hij/zij het fysieke overzicht niet.

Anúncios

Hoe werkt onze kaart?

International Card Services (ICS) biedt onze creditcards aan. Dus onze klanten krijgen hun kaart van hen. ICS controleert of een aanvrager/klant een creditcard kan betalen en of hij of zij een SNS Betaalrekening heeft. Aanvragers/klanten kunnen een limiet aanvragen vanaf € 1.000,- waarvoor zij een maandelijks netto inkomen nodig hebben van minimaal € 1.150,-.

Anúncios

Is de aanvrager student en heeft hij een maandelijks netto vast inkomen tussen de € 500 en € 1.150 dan kan de klant een limiet krijgen van maximaal € 500. Klanten mogen geen negatieve BKR registratie hebben. Elke maand is er een online rekeningoverzicht voor u beschikbaar.

Onze klanten kunnen bij ICS betalen via automatische incasso, via iDeal of per bankoverschrijving. In Mijn ICS en in de ICS App kunnen klanten hun creditcarduitgaven, bestedingslimiet en bestedingslimiet inzien. De gegevens die erop worden weergegeven, zijn altijd up-to-date.

Klanten kunnen een extra creditcard aanvragen, bijvoorbeeld voor hun partner of een eventueel meerderjarig gezinslid. Op het rekeningoverzicht staat precies wat er met welke creditcard is betaald. De totale bestedingslimiet blijft echter hetzelfde met een extra kaart. U vraagt ​​deze aan via Mijn ICS portal.

Vlaggenschip kenmerken

International Card Services (ICS) de grootste uitgever van creditcards in Nederland geeft onze creditcards uit. Deze zijn van VISA. Daar hebben Visa en MasterCard besloten dat hun creditcards niet meer gebruikt kunnen worden in Rusland. Dit geldt ook voor elke SNS Creditcard.

Aangezien de SNS Creditcard een Visa Card is. Hiermee kunnen klanten over de hele wereld aankopen, betalen en contant geld opnemen. Onze SNS Creditcard is eenvoudig te gebruiken op internet als de klant iets wil kopen in een webshop. Met Visa Secure zorgen we voor extra beveiliging van onze creditcard. Dat is een zelfgekozen wachtwoord. Klanten kunnen ook een betaalopdracht goedkeuren via de ICS App.

De meeste dingen die met onze kaarten zijn gekocht, zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En als de klant iets online koopt, maar het artikel niet wordt bezorgd, dan kunnen onze gewaardeerde klanten de ICS-bezorggarantie gebruiken om automatischterugbetaling van het (de) gekochte artikel(en).

Onze klanten zijn wereldwijd verzekerd als hun vlucht of bagage vertraging heeft. Of als ze hulp nodig hebben of een ongeluk krijgen. Een mooie aanvulling op bestaande standaard reisverzekeringen. Voorwaarde is dat de vlucht geboekt moet worden met de SNS-creditcard. Met de Aanvullende Reisverzekering zijn onze klanten verzekerd van een vergoeding als ze onderweg een ongeluk krijgen.

Zij zijn verzekerd voor ongevallen met het openbaar vervoer, boot, bus, trein of vliegtuig. Voor alle hulp kunnen onze klanten met de Aanvullende Reisverzekering 7 dagen per week, 24 uur per dag rekenen op hulp. Bijvoorbeeld als een kaarthouder onverhoopt naar huis moet. Of ze hebben medische hulp nodig tijdens het reizen.

Als devlucht geboekt via onze kaart is meer dan 4 uur vertraagd en de klant maakt extra kosten, dan krijgt hij daarvoor een vergoeding. Maximaal € 150,- per persoon. Indien de bagage niet op genoemde bestemming aankomt, zijn kaarthouders hiervoor verzekerd met de Aanvullende Reisverzekering.

Als zij extra kosten maken door het zoekraken van hun bagage die na 8 uur nog niet bij hen is afgeleverd, krijgt u deze vergoed. Maximaal € 1.000,- per gebeurtenis. Opgemerkt moet worden dat deDe verstrekte reisverzekering is een verzekeringspolis van International Card Services (ICS). Ze geven onze creditcards uit.

Kosten

De initiële kosten van een SNS-creditcard bedragen € 18,50 per jaar en hetzelfde bedrag voor elke extra kaart, maar de verwachting is dat de kosten vanaf februari 2023 € 24 zullen bedragen en in het geval van onze studenten-/jongerenrekeninghouders is de vergoeding ongeveer € 14 per jaar.

Bij betaling met buitenlands geld wordt een wisselkoerstoeslag van 2% in rekening gebracht, echter bij betaling binnen de territoriale grens van Nederland en betaling in Euro’s over de hele wereld worden geen toeslagen geheven. Voor het opnemen van contant geld in Nederland en wereldwijd met SNS-kaarten kunnen alleen geldautomaten met Visa-logo worden gebruikt4% van het opgenomen bedrag wordt in mindering gebracht als transactiekosten en als er met de creditcard contant geld in vreemde valuta wordt opgenomen,

betalen klanten naast de bovengenoemde transactiekosten ook een wisselkoerstoeslag van 2%. Maar als de klant een positief saldo op zijn/haar rekening heeft, dan hoeft hij slechts 1% van het opgenomen bedrag te betalen tot€ 1,50voor een gedeeltelijk positief saldo wordt echter de vereiste 4% geheven over het aldus verkregen negatieve saldo.

Als klant een creditcard heeft waar ze maandelijks alles automatisch in 1x van af laten schrijven, hoeven ze geen rente te betalen. Voor SNS Creditcard met gespreid betalen geldt dat klanten rente moeten betalen over het bedrag dat ze moeten terugbetalen. De rente bedraagt ​​10%. Maar die rente hoeven ze niet te betalen als ze hun openstaande saldo binnen 21 dagen terugbetalen.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *