Skip to content
Home > Visa Wereldkaart Panda

Visa Wereldkaart Panda

De Visa World Card Panda is meer dan een creditcard. Het is ook een kaart waarmee je een verschil kunt maken. Meer weten.

Anúncios

Visa World Card Panda is een creditcard waarmee u aankopen kunt doen en waarmee u een goed doel steunt.Een deel van elke aankoop met deze kaart wordt gedoneerd aan het World Wide Fund for Nature (WWF). U kunt ook besteden tot5.000 met de kaart en krijg 180 dagen verzekeringsdekking voor bijna alle aankopen.

WNF steunen

De steun aan het Wereld Natuur Fonds (WWF) is een van de belangrijkste kenmerken van de Visa World Card Panda kaart.Een deel van elke aankoop die met de kaart wordt gedaan, wordt gedoneerd aan de natuurbeschermings- en duurzaamheidsprogramma’s van het WWF over de hele wereld.

Anúncios

Bedenk hoe uw ochtendkoffie zal helpen om de regenwouden van Zuid-Amerika of de Arctische toendra voor de ijsberen te behouden. Het WWF, een wereldwijde organisatie, zet zich in voor het behoud van bedreigde diersoorten en hun leefgebieden en bevordert duurzaam leven.

Anúncios

Het WWF werkt aan veel instandhoudingsprojecten, waaronder de bescherming van bedreigde diersoorten zoals tijgers en olifanten en het behoud van vitale ecosystemen zoals bossen, oceanen en wouden. Ze promoten ook duurzame landbouw en hernieuwbare energie.

Het WWF zet zich in voor de bescherming van het leefgebied van de reuzenpanda’s, een van de meest geliefde en geliefde dieren op aarde. Hun natuurlijke habitat in centraal China’ De bergachtige streken van het land worden bedreigd door verlies van leefgebied en versnippering door menselijke activiteiten.

Het WWF werkt samen met lokale overheden en gemeenschappen om de leefomgeving van panda’s te herstellen en te beschermen en duurzame bestaansmiddelen te bevorderen voor degenen die in de buurt wonen. Kaarthouders kunnen een impact hebben op de wereld door de creditcards van Visa World Card Panda te gebruiken.

Het WWF is een gevestigde en gerespecteerde organisatie. Alle opbrengsten zullen worden gebruikt om hun belangrijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid en natuurbehoud te ondersteunen. Deze creditcard is een geweldige manier om het milieu te helpen en te sparen zonder een donatie te doen.

Een klein percentage van elke aankoop wordt gedoneerd aan WWF. De kaart fungeert als passieve donatie. Dit betekent dat elke keer dat u uw kaart gebruikt, u de planeet helpt. De creditcards van Visa World Card Panda zijn niet alleen een geweldig financieel hulpmiddel,

Geschiktheid

Deze actie is geldig tot 31 december 2023. Gedurende deze tijd kunt u de kaart aanvragen en genieten van de voordelen.Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Om de Visa World Card Panda aan te vragen moet u in Nederland wonen, ouder zijn dan 18 jaar en een minimaal maandelijks netto inkomen hebben van1.150.

Bij het bepalen of u in aanmerking komt voor de kaart, moet ook rekening worden gehouden met uw financiële situatie. Actiedetails: Deze actie is niet van toepassing op aanvragers van een Extra Card. Als u niet aan alle voorwaarden heeft voldaan, of in de afgelopen 24 maanden geen Visa World Card of Visa World Panda Card, Visa World Card Gold of Platinum, Mastercard Classic of Mastercard Gold heeft gehad of gebruikt, komt u niet in aanmerking.

Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door ICS worden gewijzigd, uitgebreid, gewijzigd, aangevuld of verwijderd. Het eerste jaar hoeft u geen jaarlijkse Card-bijdrage te betalen. Daarna betaal je36,50 per jaar.De bestedingslimiet die u kunt kiezen ligt tussen1.000 en5.000. De uitgever zal echter bepalen of deze limiet geschikt is voor u.

Verzekering

Uw verzekeringsdekking begint vanaf het moment dat u uw aanvraag indient. Daarna is uw volgende aankoop 180 dagen gedekt.Internationale aankopen en online bestellingen vallen onder de verzekering.

De polis vergoedt ook reparatie- of vervangingskosten. Een overmaat van25 is vereist voor elke claim. Er kan echter een uitgebreide aankoopverzekering worden gekocht voor8 per jaar. Dit biedt dekking voor uw aankopen tot 365 dagen.

Aanvullende voordelen

Veilig online betalen met Visa Secure en 24/7 Fraud Prevention door ICS zijn ook beschikbaar. De ICS Creditcard App geeft u inzicht in uw transacties, bestedingslimiet en biedt extra aanbiedingen.De kaart biedt ook aanvullende diensten zoals een hotelservice en borgvervanging. Onder Persoonlijke Servicelijn en Aanvullende Reisverzekering vallen Reisongevallenverzekering, Assistentieverzekering, Vluchtvertragingsverzekering en Bagagevertragingsverzekering.

Rente en Aflossing

De Visa World Card Panda geeft u 21 dagen de tijd om het saldo van uw kaart af te betalen. Er zijn geen extra kosten.U heeft de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso, iDeal of overboeking. Als je hebt500 of meer spaart, kunt u ook besparen op uw Visa World Card Panda door een spaarrente van 0,00%* te ontvangen.U kunt alleen rente ontvangen over een positief saldo van1.000.000. De rente wordt dagelijks berekend en maandelijks betaald.

Contactloos betalen

Contactloos betalen kan binnen Europa ook met de kaart, tot een maximum limiet van50 per transactie.Als je meer dan150 achter elkaar zonder een pincode in te voeren, is uw pincode vereist.Buiten Europa kunnen contactloze betalingen afwijkende maximumbedragen hebben.

Voorwaarden

Het is cruciaal om de geschiktheidsvereisten, promotionele details en verzekeringsdekking te begrijpen bij het aanvragen van Visa World Card Panda.U moet ook op de hoogte zijn van de extra voordelen zoals 24/7 fraudepreventie en veilige online betalingen.

Houd daarnaast rekening met eventuele bijbehorende services, zoals hotelservice, borgvervanger, persoonlijke servicelijn, aanvullende reisverzekering en andere services zoals aanvullende hotelservice. Houd er ook rekening mee dat de algemene voorwaarden op elk moment kunnen veranderen. Daarom is het belangrijk om ze regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

De Visa World Card Panda is meer dan een creditcard. Het is ook een kaart waarmee je een verschil kunt maken.U kunt met deze kaart winkelen in de wetenschap dat een deel wordt gedoneerd aan het WWF voor belangrijke inspanningen op het gebied van natuurbehoud, zoals de bescherming van leefgebieden en het behoud van bedreigde diersoorten zoals panda’s.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *