Skip to content
Home > Visa World Card: Bekijk de geweldige voordelen

Visa World Card: Bekijk de geweldige voordelen

Bij Visa World Card is uw online service gepersonaliseerd en veilig. Krijg nu een volledig overzicht van al uw rekeningen.

Anúncios

Betaalkaarten die door Visa worden uitgegeven en op het Visa-netwerk worden aanvaard, staan bekend als Visa-kaarten. Aanvankelijk gaf het bedrijf alleen kredietkaarten uit, maar sindsdien zijn er andere manieren om te betalen bijgekomen, zoals debetkaarten, prepaidkaarten en cadeaukaarten.

Hoewel deze kaarten voorzien zijn van het Visa-logo, worden zij niet door Visa uitgegeven. Zij worden uitgegeven door financiële instellingen die allianties zijn aangegaan. Bedrijven in meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld aanvaarden Visa-kaarten, die een bekend verwerkingsnetwerk vormen.

Anúncios

De Visa World Card

De Visa World Card is een creditcard die zowel in eigen land als in het buitenland in meer dan 200 andere landen kan worden gebruikt, waaronder winkels, resorts, eetgelegenheden en andere bedrijven. Bovendien kunt u de kaart gebruiken voor al uw online transacties. ICS is verantwoordelijk voor de onafhankelijke distributie van de Visa World Card. Wanneer u met een Visa World Card betaalt, zijn uw aankopen 180 dagen lang beschermd tegen diefstal, beschadiging of verlies. Er zijn ook aanvullende reispakketten beschikbaar.

Anúncios

Voordelen

Flexibiliteit van betaling in andere landen

Visa-creditcards behoren tot de bekendste creditcards die momenteel in gebruik zijn. Uw Visa World Card geeft u toegang tot meer dan 56 miljoen locaties wereldwijd waar u kunt betalen of vooruitbetalen, inclusief tolwegen of wanneer u een auto huurt in een ander land. U kunt bedrijven die Visa accepteren herkennen aan het Visa-logo.

Met een Visa World Card kunt u snel en veilig uw vliegtickets of accommodaties kopen. Sommige websites accepteren alleen betalingen met een creditcard. Extra uitgavenflexibiliteit kan handig zijn wanneer u op vakantie bent. Daarom heeft uw Visa World Card een bestedingslimiet tot €5.000. Dit betekent dat u met uw creditcard artikelen tot dit bedrag kunt betalen.

U kunt ook vragen om uw kredietlimiet te verhogen of geld van uw bankrekening naar uw creditcard overboeken om uzelf meer geld te geven om uit te geven. Wat u ook doet of ziet tijdens uw reis in het buitenland of op vakantie, u kunt er altijd voor betalen met uw Visa World Card, zelfs als andere betaalmethoden niet werken. U hoeft zich geen zorgen te maken over wisselgeld of bankkaarten die niet worden geaccepteerd.

Met een Visa World Card kunt u gemakkelijk en veilig betalen voor tolwegen over de hele wereld. Zo kunt u snel weer verder. Een auto huren in een ander land gaat snel en gemakkelijk met uw Visa World Card. U kunt uw creditcard ook gebruiken om een reservering te maken of een aanbetaling te doen. U kunt uw creditcard ook gebruiken om hotels te reserveren. Als uw hotel een Visa Hotel Service-partner is, bent u niet gebonden aan inchecktijden wanneer u telefonisch reserveert.

Beveiligde betalingen (online)

Betalen met een Visa-creditcard is extra veilig omdat ICS 24 uur per dag, zeven dagen per week op fraude let. Is er een verdachte transactie met uw kaart, dan krijgt u persoonlijk bericht. Uw creditcardverzekering biedt u nog meer bescherming. Purchase Protection beschermt de meeste dingen die u koopt gedurende 180 dagen tegen verlies, diefstal en schade. De Aflevergarantie beschermt u als uw online aankoop niet of verkeerd geleverd wordt. U krijgt uw geld terug via ICS.

In zeldzame situaties is het mogelijk dat een op internet besteld artikel niet wordt geleverd. In dat geval storneren wij de betaling en hoeft u niets te betalen. Dit maakt internetaankopen veel efficiënter. Bijna al uw aankopen zijn gedurende minstens 180 dagen gegarandeerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Toch zijn creditcards, net als andere betaalmiddelen, fraudegevoelig. ICS bewaakt uw creditcardtransacties in principe 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Als er een twijfelachtige transactie wordt gevonden, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd. Visa Secure is een extra veiligheidsmaatregel voor internetbetalingen. U kunt dit tegenkomen tijdens een online transactie. Voordat je een sms met een code krijgt, word je gevraagd je unieke (3D Secure) wachtwoord in te voeren. Tik in de app ook gewoon op de knop “Bestelling goedkeuren” om een betaling sneller en gemakkelijker te verwerken.

Betaal achteraf

Wanneer u met een kredietkaart betaalt, wordt het geld niet rechtstreeks van uw bankrekening gehaald om de kosten van de aankoop te dekken. Als er nog een bedrag op uw creditcard staat, hebt u tot 21 dagen de tijd om het af te betalen. Zo heeft u veel meer aanpassingsvermogen!

Extra voordeel op uw kaart

Een Visa World Card biedt extra voordelen naast de standaard extraatjes, zoals een aankoopverzekering en leveringsgarantie. Wanneer u uw Visa World Card bij een van onze partners gebruikt, kunt u korting of geld terug krijgen op een groot aantal goederen of diensten.

De selectie is uitgebreid en speciaal voor u uitgezocht! Met de Visa World Card krijgt u 4% cashback bij Booking.com, 8% korting bij Rentalcars.com en tot 15% korting op Samsung-artikelen. Onze partners zijn zowel bekende merken als fantastische onafhankelijke bedrijven waar u misschien nog nooit van hebt gehoord. Elke maand komen er nieuwe partners bij, dus u kunt het hele jaar door profiteren van extra voordelen met uw Card!

Conclusie

Tot slot is het eenvoudig en snel om uw Visa World Card te gebruiken voor elke aankoop, of u nu een aankoop doet in een winkel, online een reis boekt of de rekening betaalt in een hotel. Bovendien hebt u met My ICS en de ICS Credit Card-app altijd volledig inzicht in uw transacties en uitgavenruimte, ongeacht waar u bent of wanneer u het controleert.

Als u een Visa World Card hebt, kunt u aankopen doen op elke locatie die Visa-kaarten accepteert. Met uw Visa World Card kunt u probleemloos betalingen doen, niet alleen online maar ook via de telefoon. Bovendien wordt met Visa Secure de veiligheid van online transacties verhoogd.

Met de Visa World Card heeft u een bestedingsbeperking die varieert van $1.000 tot $5.000, en dat hangt af van uw huidige financiële situatie. U hebt de mogelijkheid om uw resterende geld in één keer op te nemen of gebruik te maken van onze Gespreide Betalingsfaciliteit. Als u uw aankopen binnen 21 dagen na de dag waarop ze zijn gedaan aan ICS teruggeeft, hoeft u geen rente te betalen over het resterende bedrag.

Als u ten slotte een Visa World Card hebt, hebt u toegang tot een gepersonaliseerde en beveiligde online dienst genaamd My ICS. Via Mijn ICS krijgt u een volledig beeld van al uw rekeningen en betalingen en kunt u eenvoudig al uw kaartzaken organiseren. Waar ter wereld u zich ook bevindt,

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *